SARUHANLI - Olten Filarmoni Orkestrası altıncı sanat yılında, 2019 yılının son sezon konserinde dünyaca ünlü saksafon sanatçısı Jess Gillam’ı ağırlıyor. Gillam, 18 Aralık’ta İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde Olten Filarmoni Orkestrası eşliğinde izleyici ile buluşuyor.

Olten Filarmoni Orkestrası 2019 yılının son konserinde 2018 yılında dünyaca ünlü “Proms’un Son Gecesi” konserinde sergilediği performansla büyük beğeni toplayan genç parlayan yıldız JessGillam’ı ağırlıyor.JessGillam, Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde 18 Aralık 2019 Çarşamba akşamı İzmirli sanatseverler ile buluşacak.

“Classic Brit”Müzik Ödüllerin’de BBC Yılın Genç Müzisyeni seçilen ve 2019 yılında BAFTA’da performansı milyonlarca kişi tarafından izlenen JessGillam Türkiye’ye gelerek ilk konserini Olten Filarmoni Orkestrası eşliğinde İzmir’de vermeye hazırlanıyor.

Yurt dışında verdiği önemli konserlerle adından söz ettiren Gillam’ın ilk kez bir filarmoni orkestrası eşliğinde konser vereceğini dile getiren Olten Filarmoni Orkestrası İcra Kurulu Başkanı Fatma Olten, “Gillam saksafonun parlayan genç bir yıldızı. Önümüzdeki yıllarda O’nun adını özellikle Avrupa’daki konserlerde çok sık duyuyor olacağız. Biz, sezonu planlarken hep konserleri olan enstrümanların yanı sıra özellikle farklı enstrümanları da davet etmeye gayret ediyoruz. Bu yılın farklı enstrümanlarından bir de saksafondu. Harika bir konser olacağını düşünüyor, tüm İzmirlileri Olten Filarmoni Orkestrası eşliğindeki Jess Gillam’ı dinlemeye davet ediyoruz. Ayrıca bu yıl yeni yıl konserimiz Denizli Genç İş Adamları (DEGİAD)’ın davetiyle Denizli Nihat Zeybekçi Konser Salonu’nda gerçekleşecek. 25 Aralıktaki bu konserimize de tüm Denizlileri bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

JessGillam, konserin ilk yarısında DARIUS MILHAUD’un Scaramouche Saksafon Konçertosu’nu, ikinci yarıda ise Olten Filarmoni Orkestrası eşliğinde Georges Bizet’in L’Arlésienne Suite’i seslendirecek. Biletlere Olten Sanat web sayfasından online olarak ulaşılabilir.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Magazin 18.12.2019 00:27:00 709 0

Tarih: 18.12.2019 00:27
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 14:24:00