Anahtar Kelimeler: Sakarya tehlikeli gerginlik

TERÖR - Sakarya´da doğu illerinden fındık işçisi olarak gelenlerin telefonunda bölücü terör örgütü PKK´nın amblemi çıkınca Küçücekli gençler ile fındık işçileri arasında kavga çıktı. Kavgayı olay yerine gelen jandarma ekipleri dağıtırken, çok sayıda kişi de gözaltına alındı.

Edilen bilgilere göre, Akyazı ilçesi Küçücek Mahallesine doğu illerinden fındık işçisi olarak gelen kişiler akşam saatlerinde Küçücek Merkezinde bir telefoncuya telefonunu tamir için bıraktı. Telefon ekranında bölücü terör örgütü PKK´nın amblemi çıkması üzerine dükkanda tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kücücek merkezinde büyüyen kavgaya çok sayıda kişi karıştı. Kavganın büyümesi sonucunda olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi.

Olay yerine kısa sürede gelen jandarma ekipleri Küçücek merkezinde çıkan kavgayı müdahale ederek sonlandırdı. Kavga sonrasında fındık işçileri ve kavgaya karışan kişiler jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

Turgutlu’nun Filedeki Temsilcisi Yüzleri Güldürdü

Manisa’da hissedilen deprem meydana geldi!

Vali Özkan’dan tedavisi süren Başkan Durbay’a ziyaret

Manisa’da çatlak oluşan iki bina tahliye edildi

CHP'li Bakırlıoğlu: Bu düzenin adı kara düzendir

DEMİRCİ'YE MODERN OKUL MÜJDESİ

Saruhanlı’da yürüme güçlüğü yaşayan vatandaşa akülü engelli aracı teslim edildi

Saruhanlı’da Vefat…

Demirci’de öğrenciler insan haklarını atölyelerde keşfetti

Saruhanlı’da Vefat…

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Somaspor Aksaray karşılaşmasına hazırlanıyor

SARUHANLI’DA VEFAT…

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın durumu ciddiyetini koruyor

Feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Eğitim Bir-Sen’den Gölmarmara’da eğitim çıkarması

Feci kaza: 1 ölü

Selimşahlarspor rahat kazandı: 4-0

Gümülcelispor ikinci yarıya iyi başladı: 2-1

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 2.08.2015 12:53:19 562 0
Tarih: 02.08.2015 12:53 Güncelleme: 02.08.2015 12:53
Haberi Sesli Oku

Asayiş

Asayiş Haberleri