Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00

Sahte Osmanlı Altınlarıyla Dolandırılan Adam Şikâyetçi Oldu

Sahte Osmanlı Altınlarıyla Dolandırılan Adam Şikâyetçi Oldu

Turgutlu’da sahte altın dolandırıcılığı meydana geldi. Bir vatandaş Osmanlı altınları aldığını zannederken 10 bin dolar dolandırıldığını anlayarak şikâyetçi oldu.

MANİSA/TURGUTLU - Turgutlu’da sahte altın dolandırıcılığı meydana geldi. Bir vatandaş Osmanlı altınları aldığını zannederken 10 bin dolar dolandırıldığını anlayarak şikâyetçi oldu.

Turgutlu’nun Çepnidere Mahallesinde jandarma karakoluna müracaat eden 49 yaşındaki A.R.C. adlı kişi, ismini Hasan olarak tanıtan bir şahıstan, Osmanlı dönemine ait altınları almak amacıyla anlaştığını, İzmir'de bir kuyumcuya şüpheli şahıs ile giderek altınlardan numune olarak gösterdiklerini, altınların da gerçek altın olduğunu sanarak şüpheli şahsa 10 bin dolar para ödediğini ancak altınların sahte olduğunu ve dolandırıldığını anlayınca şahıstan şikayetçi oluğunu belirtti. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla olayla ilgili soruşturmaya başlanılırken, dolandırılan vatandaşa suçlu profilinde gösterilen fotoğraflarda olayı gerçekleştiren şahsın A.D. (32) isimli şahıs olduğunu teşhis etti. Şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor