Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    34,08% 0,21
  • EURO

    38,06% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2845,78% 0,60
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,00

Sağlık Sen'den Hastane Ziyareti

Sağlık Sen'den Hastane Ziyareti

SARUHANLI - Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgat, Saruhanlı Devlet Hastanesi Yöneticiliğine atanan Dr. Fatma Neslim Yağlı'yı ziyaret etti.

SAĞLIK SEN’DEN HASTANE ZİYARETİ

 

SARUHANLI - Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgat, Saruhanlı Devlet Hastanesi Yöneticiliğine atanan Dr. Fatma Neslim Yağlı’yı ziyaret etti.

 

Şube Başkanı Irgat, ziyarette yaptığı konuşmada Saruhanlı Devlet Hastanesi Yöneticiliğine atanan Başhekim Yağlı’yı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 

Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastanelerde 2 Kasım 2012 tarihinde “birlik” dönemine geçildiğini belirten Irgat, bunun devlet ve millet adına faydalı bir hizmet olduğunu dile getirerek şöyle dedi;

 

“Bu tür değişiklikler yapılırken nitelikli sağlık hizmeti hedeflenmiş ve bu anlamda başarılı bir dönüşüm gerçekleştirilmişti. Bakanlık 663 sayılı Kanun hükmünde Kararname ile bir dönüşüme daha imza atarak merkez ve taşra teşkilatını yeniden yapılandırdı. Hayırlı olsun.”

 

İdari ve Mali İşler Müdürü İsmail Alpar, Müdür Yardımcısı Dilek Balcı, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Şen, Müdür Yardımcısı Biyolog Ali Arıkan’ı da ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor