MANİSA - Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, sendika olarak her zaman millete hizmet ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini belirterek, "Hain darbe girişiminde meydanlara çıkarak, halkımız ile omuz omuza mücadele eden bir sendikayız. Her bir üyemiz meydanlara inerek alçak ve namussuzlara meydan okudu" dedi. 
Sağlık-Sen Manisa Şubesinin geniş katılımlı il değerlendirme toplantısı, Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş´in de katılımıyla Turgutlu ilçesinde yapıldı. Kaya Magnesia Otel´de gerçekleşen toplantıda Manisa´ya sağlık alanında yapılan yatırımlar, sağlık çalışanlarının şartlarının iyileştirilmesi, sağlık politikalarının halk ile buluşması gibi konular ele alındı. Değerlendirme toplantısında Manisa İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, ilin sağlık istatistiklerini katılımcılara aktardı. Programda AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Manisa Başkanı Mustafa İrğat ve AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli de birer konuşma yaptı. 

"Ülkemizin sağlık politikalarına katkı sağlıyoruz" 
Sendika olarak sağlık sektöründe ivme kazanan hamleler konusunda sürekli politikalar geliştirdiklerini ve iktidar ile birlikte sağlık hizmetlerinin gelişmesi konusunda iş ortaklığı yaptıklarını ifade eden Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "Biz 28 Şubat´ta bedeller ödeyen bir sendikayız. Özgürlükçü bir sistem ile başörtüsü konusunda mücadele ettik, eğitimde kat sayılarının önüne geçtik, meslek liselerini ve imam hatipleri bitirmeye çalışan zihniyet ile mücadele ettik. Sendika olarak milletimize hizmet ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Memur-Sen bu ülkede gelişimi destekleyen ve kadrolarıyla kamunun hizmetinde olan bir sendikadır. Ortak akıl ile hareket eden, darbe girişiminde bulunan yapıya önlemlerimizi daha önceden almıştık, hain girişimde meydanlara çıkarak halkımız ile omuz omuza mücadele eden bir sendikayız. Her bir üyemiz meydanlara inerek alçak ve namussuzlara meydan okudu. 2009 yılından sonra yetkili sendika olduk, aldığımız kararlar ve ortaya koyduğumuz politikalar ile sağlık çalışanlarının sorunlarını çözdük. Sadece sağlık çalışanlarının ücretlerinin iyileştirmesini değil, sağlık alanındaki gelişmelerde de hükümet ile ortaklık yaptık, projeler ürettik. Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak akademik çalışmalar yaparak, ülkemizin sağlık politikalarına katkı sağlıyoruz" dedi. 
Toplantıya, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Manisa İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Mustafa İrğat, Manisa ve ilçelerindeki sendika başkanları katıldı.



Saruhanlı’da Okul Sporlarında Gurur Tablosu

Yaşlı adamın sır ölümü! Cansız bedeni dere yatağında bulundu

Kamyonla çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı

Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 1.04.2018 17:12:52 685 0
Tarih: 01.04.2018 17:12 Güncelleme: 01.04.2018 17:12
Haberi Sesli Oku