SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Hülya Çevik Manisa Devlet Hastanesine hemşire olarak atandı. 

Saruhanlı Devlet Hastanesinde 2 yıl süredir Sağlık Hizmetleri Müdürü olarak görev yapan Hülya Çevik´e Hastane Başhekim Yardımcısı Maksut Demir tarafından plaket verildi. 

-Çok Severek ve Büyük Bir Arzu ile Çalıştım- 

Çevik Kardelen Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada, 2 yıl önce sözleşmeli olarak atandığı Saruhanlı Devlet Hastanesinde sözleşmemin tamamlanmış olmasından dolayı Manisa Devlet Hastanesindeki hemşirelik görevine döndüğünü belirtti.

Çevik, Saruhanlı Devlet Hastanesi´nde ki 2 yıllık görev süresi hakkındaki duygularını şu ifadeler ile anlattı; ?Saruhanlı´da ki görev sürem içerisinde gerek halkımız ve gerekse ilçemizdeki idare amirlerimiz yardım ve desteklerini esirgemediler. Hastanemiz de yönetim arkadaşlarımız ve tüm sağlık çalışanlarımız ile güzel bir ekip çalışmamız oldu. Saruhanlı gibi güzel ve şirin bir ilçe de görev yapmaktan gurur duydum. Çok severek ve büyük bir arzu ile çalıştığım Saruhanlı Devlet Hastanesinde bilgi ve becerilerim dâhilinde katkı sağlamaya çalıştım. Tüm personelimizin yakın desteğini ve çalışma arzusunu gördükten sonra birçok proje oluşturmaya çalıştık. Tüm Mesai arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilir selam ve saygılarımı sunuyorum.?

Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Maksut Demir ise, Yaklaşık Hastanemizde 2 yıldır görev yapan Sağlık hizmetleri müdürümüz Hülya Çevik´e hastanemizde yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.? Dedi.



Nefes borusuna mandalina kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Ferdi Zeyrek davası: Sanıklar suçlamaları reddetti

Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Saruhanlı Belediyesi’nden Kırsal Yollara Dokunuş

Turgutlu Belediyespor Takımları Bu Hafta İç Sahada

Vali Özkan, TEKNOFEST’te Dereceye Giren MCBÜ Takımlarını Misafir Etti

MCBÜ mühendislikte Avrupa Ligine adını yazdırdı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 14.10.2016 09:57:10 1771 0
Tarih: 14.10.2016 09:57 Güncelleme: 14.10.2016 09:57
Haberi Sesli Oku