Tarih: 09.01.2014 10:10

Sağlık Grup Başkanı Saruhanlı'ya Veda Etti

Facebook Twitter Linked-in

Manisa Merkez Şehzadeler İlçesi Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Saruhanlı Sağlık Grup Başkanı Dr. Ali Özer ilçeye veda etti.

Saruhanlı’da 4 yıldır Sağlık Grup Başkanlığı görevini yürüten Dr. Ali Özer için Belediyeye ait Kafe Sultaniye de veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Serhat Karakuş, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Emniyet Müdürü Gökhan Balaban ve daire amirleri siyasi ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Kaymakam Kanyılmaz, ilçede yapmış olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı Dr. Özer’e plaket verdi. Başkan Yaralı ise Özer’e başarı belgesi verdi. Saruhanlı Bircan Özel Eğitim ve Rehabiliştasyon Merkezi Müdürü Aşkın Nehir de engelliler için yaptığı özverili çalışmalarından dolayı Ali Özer’e plaket takdim etti.

Dr. Ali Özer, burada yaptığı konuşmada 2008 yılından bu yana görev yaptığı Saruhanlı’dan bugün itibariyle ayrıldığını dile getirerek şöyle konuştu:

“Beş yıldır görev yaptığım Saruhanlı’dan ayrılmak benim için zor olacak. Burada güzel günler geçirdik, birçok arkadaş ve dost kazandık. Meslek hayatıma Manisa’da devam edeceğim. Kapım, Saruhanlı’da olduğu gibi Manisa’da da herkese açık olacak. Hepiniz hakkınızı helal edin.”

-Ali Özer’in Özgeçmişi-

Manisa’da 1976 yılında dünyaya gelen Özer, İlk ve Orta öğrenimini Manisa’da tamamladı. 2001 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Özer, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde 1 buçuk yıl araştırma görevlisi olarak çalıştı. Daha sonra Manisa’ya gelen Özer, kentteki çeşitli Hastane ve Aile Sağlığı Merkezlerinde hekim olarak görev yaptı. 2008-2009 yıllarında Saruhanlı Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde görev yapan Özer, 2009 yılında Sağlık Grup Başkanlığı’na atandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —