Tarih: 02.01.2017 10:58

Sağlığa gönüllü destek

Facebook Twitter Linked-in

MANİSA - Manisa´da gönüllülük esasına göre çalışan iki dernek, Halk Sağlığı Müdürü Doktor Engin Yıldırım´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Manisa Telsiz Radyo Amatörleri ve Arama Kurtarma Derneği (MAT) Başkanı Bahattin Özer, Manisa İHH İl Başkanı Necmettin Okumuş ve dernek temsilcileri katıldı.

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım konuşmasında ?´Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yapmış olduğunuz insani ve diğer yardımlardaki gayretlerinizi takdirle karşılıyoruz. Bu çalışmaların gönüllülerinin daha çok artması halkaların daha da genişlemesi adına bizlerde gerekli desteği vermeye hazırız´´. Dedi.

Mat Başkanı Bahattin Özer, yaptıkları çalışmaların gönüllülük esaslı olduğunu vurgulayarak ?´Bizlerde sizle birlikte bize ihtiyaç duyulan hizmetlerde hep birlikte görev yapmaktan mutluluk duyacağız´´ Dedi.

İHH İl Başkanı Necmettin Okumuş´´ Daha öncesinde de beraberce omuz omuza bir çok yerde sizinle ortaklaşa halkımızın yardımına koştuğumuz gibi, yine görev addedip gönüllü hizmetlerimize devam edeceğiz´´. Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —