SARUHANLI - Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü’nden (SAGEM) İlçe Müdürü Sertan Demirel ile bir gurup öğrenci “Camiler ve Din Görevliler Haftası” kapsamında İlçe Müftüsü Mehmet Altay’ı makamında ziyaret etti.

Sagem’li gençler Müftü Altay’ın Camiler ve din görevlileri haftasını kutlayarak bir takım dini içerikli soru sorarak bilgi edindiler. Müftü Altay da İlçe Müdürü Demirel ile beraberindeki öğrencileri ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra SAGEM Heyeti Müftü Altay ile birlikte Merkez çarşı camiine geçti. Camiler hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Altay buradaki gençlere hitaben konuşmasında; Bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nın ana temasının “Cami ve Gençlik olduğunu söyledi.

 Asrı Saadet zamanında Peygamber Efendimiz’in gençlere önem verdiğini ifade eden Altay, şunları kaydetti; “Rasülullah Efendimiz İslamiyet’in yayılmasında da yaşlılara değil gençlere birçok görevler vermişti. İslamiyet’in bu günlere gelmesinde gençlerimizin büyük payı vardır. Sizler İslamiyet’i ne kadar iyi yaşarsanız, sizden sonraki nesiller de o kadar sağlam imana sahip olacaklardır.”

Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Sertan Demirel ise amaçlarının gençlerin kendi güçlerinin farkındalığını sağlamak olduğunu ve sporla dinin aslında aynı amaca hizmet ettiğini, ikisinde de sağlıklı, paylaşımcı, iyiliksever ve başkalarına saygı duyan gençler ve genç nesiller olduğunu kaydetti.

İlçe Müdürü Sertan Demirel, Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü olarak bu tür sosyal sorumluluklara gençlerle beraber katkı sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

SAGEM’in ziyaret programında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık’ta hazır bulundu.     

 Program Sonrası Halka Güllü Lokum Dağıtıldı

 



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 21.10.2014 15:37:10 1029 0

Tarih: 21.10.2014 15:37
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri
5.06.2025 12:13:00