SARUHANLI - Türkiye-Suriye sınırındaki Bayırbucak bölgesinde yaşayan, DAEŞ, PYD ve Suriye Rejiminin saldırıları altında bulunan Türkmenler için Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bir kamyon yardım toplandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nce toplanan yardım kolileri, bir kamyona yüklenerek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sertan Demirel tarafından uğurlandı. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sertan Demirel burada yaptığı açıklamada, Gençlik merkezi tarafından Bayırbucak Türkmenleri için giyim, gıda ve battaniye malzemelerinden oluşan yardım kolilerini kamyona yükleyerek gönderdiklerini söyledi. 

Demirel, SAGEM adına güzel bir çalışmanın içerisinde bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek şunları kaydetti: 

?Şu anda kış şartlarında zor durumda bulunan Bayırbucak soydaşlarımız yerinde bizler olabilirdik. Vatandaşlarımız kurumumuz tarafından öncülük yaptığımız yardım kampanyamıza duyarlı bir şekilde davranarak gıda ve giyim maddelerinden oluşan 250 koli malzemeyi topladık. Türkiye dünyadaki mağdur ve mazlum ülkelere yardım etme ve kucak açma konusunda en hassas davranan ülkelerin en başında yer alıyor. Bu da Türkiye´nin büyük bir devlet olduğunu gösteriyor. Bizler dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara yardım eden tek ülkeyiz. Şimdi de Bayır Bucak´da ki Türkmen kardeşlerimize destek oluyoruz. Bu yardım kampanyasında bizlere destekçi İlçe Müftümüz Muhammed Koçak, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı´ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık´ı, diğer kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." 

Yardım kampanyasında toplanan malzemeleri gönderme töreninde Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ve Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın´da hazır bulundu.



TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 15.01.2016 14:06:20 583 0

Tarih: 15.01.2016 14:06
Haberi Sesli Oku
19.04.2025 16:20:00