Anahtar Kelimeler: 0

SADULLAH’IN HAYALİ GERÇEK OLUYOR

 

MANİSA - Manisa İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, Saruhanlı ilçesine bağlı Hatıplar köyünde yaşayan, doğuştan bedensel engelli Sadullah Karaçay'ın (35) akülü araba isteğini yerine getireceklerini söyledi.

 

AK Parti Grup Başkan Vekili Onaylı gazetecilere yaptığı açıklamada, Hatıplar köyünde yaşayan, doğuştan bedensel engelli Sadullah Karaçay'ın (35) akülü araba isteğinin kısa süre içerisinde yerine getirilerek kendisine teslim edileceğini ifade etti.

 

Onaylı, şunları kaydetti, “Bedensel engelli kardeşimiz Sadullah Karaçay’ın isteğine duyarsız kalmamız asla mümkün değil. İl genelinde bu güne kadar sayısız vatandaşımıza akülü araba ve tekerlekli sandalye verdik. Bu kardeşimize de akülü araba vereceğiz.  Kendisi sokağa çıkabilecek, dolaşabilecek.”

 

Engelli bireylerin sorunlarının çözümü herkesin sorumluluğunda olduğunu dile getiren Onaylı, “Engelli olmak bir eksiklik değildir. Yeter ki sevgi, duygu ve gönül engellisi olmayalım. Manisa İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımız ve Genel Sekreterimiz Selami Katran ile birlikte her zaman her yerde engelli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Muammer Kökcüoğlu



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Yeni lider Paşaköy: 2-0

Saruhanlı’da zeytin alarmı: Rekolte yüzde 60 düştü!

Elektrikli Bisiklet Kazasında 13 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Manisa ASKF kurucu Başkanı Seyfettin Ayakyay vefat etti

Bir kadın, eski kocası tarafından 11 yerinden bıçaklandı

Manisa'da kaçak alkol operasyonu

En büyüğü 13 yaşında! Bir grup kız çocuğu, başka bir kız çocuğunu böyle darp etti

Foça'da sel sularına kapılan şahsın cansız bedeni bulundu

Polisten kaçarken kaza yapınca yakalandı

Manisa'da bıçaklı kavga: 1 ağır yaralı

Otomobilin çarptığı 2 kişi yaralandı

Saruhanlı’da Vefat…

Salihli'de infaz koruma memuru yaşamına son verdi

Su kuyusunda cansız bedeni bulunan Hasret'in katili cinayeti böyle itiraf etti

Sağlık çalışanı, yaralılara müdahale yerine gazeteciyi engellemeye çalıştı

Manisa FK, Sarıyer maçı hazırlıklarını tamamladı

Türkiye'nin milli meyvesi incir, bu yıl üreticisine tat vermedi

İş kazası: 1 ölü

Yolcu Otobüsü ile Tır Çarpıştı: 20 Yaralı

İKTİDAR BECERİKSİZ EKONOMİ POLİTİKALARIYLA VATANDAŞI BORÇ SARMALINA SOKTU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
26.01.2012 18:09:04 509 0
Tarih: 26.01.2012 18:09 Güncelleme: 26.01.2012 18:09
Haberi Sesli Oku