Anahtar Kelimeler: Saadet Partisi iftarda buluştu

SARUHANLI - Saadet Partisi Saruhanlı İlçe Başkanlığı Saruhanlı Belediyesi Sosyal tesislerinde iftar yemeği verdi. İftar yemeği yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

İftar yemeğine Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Zekayi Yılmaz, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Hasan Levent, Belediye Meclis Üyesi Hasan Aydır, Saadet Partisi ilçe başkanları, muhtarlar, davetliler saadet partisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saadet Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Sezai Zeytinli Türkiye'de yaşan standartlarının kötü olduğuna vurgu yaptı. Başkan Sezai Zeytinli "Türkiye kötü bir dönem yaşıyor. Birlik ve beraberlik mesajları vermek için toplandık. İftarımızı gerçekleştirdik. Türkiye'nin ekonomisi çok kötü. Türkiye'yi yeniden düzeltmek için biz varız. Yaşam standartları çok kötü. Bizler Saadet partisi olarak Türkiye için kendimiz için ve gelecek nesiller için çokiyi işler yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Zekayi Yılmaz ise "Ramazan bizi, ‘Başkalarının farkına var, herkesin halinden, dilinden anla ve herkesi kendinle bir tut' diye ikaz eder. Ama insan, tüm bu güzel, bu kıymetli mesajları anlamazdan gelip, kulağının üstüne yatmakta da mahirdir. Hele de elinde güç varsa, iktidar varsa. Maalesef, iftar sofralarının bile ‘senin – benim', ‘bizimkilerin – ötekilerin' diye ayrıştırılmaya çalışıldığı günler yaşıyoruz. İnançlar üzerinden, tamamen mesnetsiz, yapay düşmanlıklar üretmeye çalışanları, bu yolla kendilerine sonsuz bir ikbal yaratma hevesine kapılanları görüyoruz. Tabii ki bunlar boş heveslerdir, ham hayallerdir. İftar sofraları, dini, inancı ne olursa olsun, herkesi ortak bir duyguda buluşturan bir gönül zenginliğin ifadesidir. Hiç şüphe yok ki bu mücadele kısa zamanda sonuca ulaşacak. Kardeşlikle, yardımlaşmayla kurulan sofralardan yükselen güçle, mutlu ve adaletli bir ülke olacağız. İsraftan ve ifrattan uzaklaştıkça, kendimize ve birbirimize yakınlaşırız. Birbirimizi daha çok anlar, daha fazla hissederiz. Tıpkı bugün burada olduğu gibi. Bu anlamlı iftar sofrasıyla bize bu güzel hisleri yaşatan herkese çok teşekkür ediyorum. Türkiye güzel günlere, kibirden, israftan ve ifrattan arınmış liderlerin öncülüğünde inşaallah Mübarek Ramazan Ayı'nın ruhumuzu sevgi, sabır, hoşgörü ve itidalle doldurmasını temenni ediyor ve hayırlı Ramazanlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin Saadet Partisi Saruhanlı İlçe Başkanlığının iftarına katıldığı için mutlu olduğunu dile getirdi. Başkan Bilgin "aynı düşünmüyor olabiliriz ama hedefimiz hep aynı daha özgür bir Türkiye daha adil bir yönetim istiyoruz. Düşüncesi ne olursa olsun kucaklamak zorunda olduğumuzu söylüyoruz.Bizde bunu söylüyoruz sizde bunu söylüyorsunuz onun için birlikte yol alıyoruz. İnşallah bu ülkeyi en kısa zamanda birlikte yöneltiriz ve buna yürekten inanıyorum. Ben Saruhanlı Belediyesinin tüm imkanlarını kanun yasa ne veriyorsa saadet partisi Saruhanlı ilçe başkanımıza sunuyorum. Bu iftarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum" konuştu.



BAŞKAN DURBAY ENTÜBE EDİLDİ!

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

Turgutlu’nun Filedeki Temsilcisi Yüzleri Güldürdü

Manisa’da hissedilen deprem meydana geldi!

Vali Özkan’dan tedavisi süren Başkan Durbay’a ziyaret

Manisa’da çatlak oluşan iki bina tahliye edildi

CHP'li Bakırlıoğlu: Bu düzenin adı kara düzendir

DEMİRCİ'YE MODERN OKUL MÜJDESİ

Saruhanlı’da yürüme güçlüğü yaşayan vatandaşa akülü engelli aracı teslim edildi

Saruhanlı’da Vefat…

Demirci’de öğrenciler insan haklarını atölyelerde keşfetti

Saruhanlı’da Vefat…

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Somaspor Aksaray karşılaşmasına hazırlanıyor

SARUHANLI’DA VEFAT…

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın durumu ciddiyetini koruyor

Feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Eğitim Bir-Sen’den Gölmarmara’da eğitim çıkarması

Feci kaza: 1 ölü

Selimşahlarspor rahat kazandı: 4-0

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 14.04.2022 15:18:00 1737 0
Tarih: 14.04.2022 15:18 Güncelleme: 14.04.2022 15:18
Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri