Russell Crowe yönetmenliğini yaptığı ‘Water Diviner’ isimli filmde rol alan Cem Yılmaz’a methiyelerde bulundu.

Oscar ödüllü dünyaca ünlü aktör Russell Crowe yönetmenliğini yaptığı ‘Water Diviner’ isimli filmde rol alan Cem Yılmaz’a methiyelerde bulunarak, “Cem ile çalışırken onun yüzde yüz bir film yıldızı olduğunu gördüm” dedi.

Artı Bir TV’de Yekta Kopan’ın sunduğu Cumartesi programına katılan Cem Yılmaz, bir sürprizle karşılaştı ve Russell Crowe ile kendisi hakkında yapılan röportaj yayınlandı. Yayınlanan röportajda Russell Crowe, Cem Yılmaz’la ilk tanışması ile Cem Yılmaz’a rolü kabul ettirmesinde geçen süreci anlatarak Cem Yılmaz hakkında değerlendirmelerde bulundu. Russell Crowe şu açıklamalarda bulundu.

“Şu anda çektiğimiz ‘Water Diviner’ filminin yapım sürecinin başında Türkiye’ye ilk geldiğimde, ister Türk olsun, ister yakınları Türkiye’de yaşayan veya Türk sinemasıyla ilişkili olan Avustralyalılar olsun, konuştuğum herkes, Türk oyuncular konusunda ciddiysem Cem Yılmaz ile tanışmam gerektiğini söyledi.

Ben de onun filmlerini izlemeye başladım. Onun, benim filmimde bir karakteri canlandırması fikrine bayıldım. Ama kendisi bundan haberdar olmak istemedi, benimle tanışmayı istemedi. İlk görüşmeyi ayarlamak bile epey zaman aldı. İlk görüşmemiz çok kibarca geçti. İkinci görüşmemiz biraz gergin geçti çünkü hala bir yanıt vermiyordu. Üçüncü görüşmemizde sanırım beni gerçekten bir insan olarak görmeye başladı.

Ben Hollywood perspektifinden görülen bir yerden geldiğim için sanırım insanlar benim ilkesel olarak öncelikle bir sanatçı olduğumu anlamıyor. Çünkü sinemada bazı büyük başarılarım oldu. Ama işimin şu anda sevdiğim yönü, çocukken sevdiğim yönüyle aynı. Sinemaya olan tutkum çok büyük. Sanırım sonunda bunu Cem’e anlatabildim. Cem ile çalışırken onun yüzde yüz bir film yıldızı olduğunu gördüm. Çok ama çok iyi bir oyuncu. Elinde çek geniş bir duygu yelpazesi var. Teknik olarak da çok başarılı. Sadece arada sırada kapıdan girerken elinden bıçağı düşürüyor ama bundan fazla bahsetmeyelim. Ama ben asıl Cem’in insani yönünü seviyorum.

Yani onunla takılmayı, onunla konuşmayı, onunla iyi anlaşmayı. O, İngilizcedeki ‘Gentleman’ kelimesinin tam karşılığı. Çok nazik birisi, insanlarla çok iyi anlaşıyor. Ekip de onu çok sevdi, çünkü sete harika bir enerji katıyor. Cem Yılmaz’ın peşine ısrarla düşmek, bu filmle ilgili aldığım en iyi kararlardan biriydi. Filmde yer aldığı için çok minnettarım. Filmi izlediğinizde de canlandırdığı karaktere bayılacaksınız. Çok güzel bir karakter ve o da karaktere büyük bir enerji kattı. Umarım filmi yakında izleyeceksiniz. Cem, teşekkürler dostum.”



Ferdi Zeyrek davası Manisa 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye devam ediliyor

Bahis soruşturmasında Manisa FK’da iki oyuncu gözaltına alındı

Üniversitede 2'nci kattan düşen Selda yaşamını yitirdi

Manisa Oryantiringde fırtına gibi esti

Nefes borusuna mandalina kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı

Ferdi Zeyrek davası: Sanıklar suçlamaları reddetti

Manisa'ya Türkiye'de 6'ncı Adli Toksikoloji Laboratuvarı yetkisi

Büyükbelen Yolunun İhalesi 7 Ocak 2026’da

Manisa GSB Kadın Voleybol Takımı Türkiye ikincisi oldu

1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
11.03.2014 09:23:00 866 0
Tarih: 11.03.2014 09:23 Güncelleme: 11.03.2014 09:23
Haberi Sesli Oku