SARUHANLI - Ege Üniversitesi (EÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nin  Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Verimlilik, Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından yapılan “Sağlıkta Kalite Değerlendirmesi” sonucunda A Plus ilan edilmesi dolayısıyla  lansman toplantısı gerçekleştirildi. EÜ Diş Hekimliği Fakültesi Bilim Sanat Amfisinde yapılan toplantıya EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, EÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Necdet Erdilek, akademisyenler ve idari çalışanlar katıldı.

Toplantıda konuşan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Diş Hekimliği Fakültemizin akademik kalitesini ve sağlık hizmetindeki performansını biliyoruz. Fakat bunun Sağlık Bakanlığımız nezdinde tescillenmesi gerekiyordu. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ilk kez ve ilk çalışmada 90.19 puan alarak önemli bir başarıya imza attı. Bu üniversitemiz ve fakültemiz için gurur verici bir gelişmedir. Öncelikle emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. 2018 yılında üniversitemizde bir kalite komisyonu kurduk. Amacımız üniversitede akreditasyon ve kaliteye ağırlık vermek. Diş Hekimliği Fakültemizin fiziki koşulları için elimizden geleni yapıyoruz, yapamaya devam edeceğiz. Diş Hekimliği Fakültesi’nin A Plus olması üniversitemizin sağlık teması başta olmak üzere Araştırma Üniversitesi olma yolunda önemli birer katkı sunuyor. Üniversitemizi tematik bir üniversite formatına dönüştürme çabamız var. Bu noktada ürettiğimiz projelerle öncelikli alanlarımıza ilişkin olarak devletimiz nezdinde fakültelerimizin fonksiyonlarını ön plana çıkarmak amacımızdır. Felsefesi, yol haritası, eylem planı ve hedefleri belli olan kaliteyi giderek artıran bir üniversite haline dönüşmek zorundayız” dedi.  

Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’a Diş Hekimliği Fakültesine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necdet Erdilek, “Rektörümüzün yaptığı çalışmalar doğrultusunda çok yakında yeni binamıza geçme şansımız olacak. Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak’a fakültemize verdiği desteklerden ve katkılardan dolayı sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Diş Hekimliği Fakültemizin A Plus olması yolunda katkıda bulunan herkesi canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Toplantı sonunda Rektör Prof. Dr. Necdet Budak ve Diş Hekimliği Fakültesi yönetimi kutlama pastası kesti. 



ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN TELEFON FOTOĞRAFÇILIĞI EĞİTİMİ

Minik Voleybolcular Başarı Belgelerini Başkan Çetin Akın’dan Aldı

Sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Kazada ölen kuzenler gözyaşlarıyla toprağa verildi

Salihli'de Şehit Olcay Arı 30. yılında unutulmadı

Gönüllü gençler üzüm kesti, üretimi yerinde öğrendi

Minibüs ile otomobil çarpıştı: 11 yaralı

Sahte araç kiralama ilanları ile 1 milyon TL’lik vurgun yaptılar

Turgutlu'da feci kaza: İki kuzen hayatını kaybetti

Türk moda endüstrisi, Moskova’daki BRICS+ Zirvesi’nde sahne alıyor

Masterchef’te ana kadroya giren isim belli oldu

İşçi servisi ağaca çarptı: 8 yaralı

MASKİ çalışanı intihar etti

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 25.12.2019 06:10:00 542 0

Tarih: 25.12.2019 06:10 Güncelleme: 25.12.2019 06:10
Haberi Sesli Oku
28.08.2025 09:05:00