İSTANBUL (AA) - Red Bull sporcuları Ayhancan Güven ve Ali Türkkan, Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu (FIA) tarafından düzenlenen Motorsporları Olimpiyatları'nda madalya için piste çıkıyor.

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, kadrosunda Güven ve Türkkan'ın da bulunduğu ve birçok branşta uluslararası nitelikte sporcu yetiştiren Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından desteklenen 'Team Türkiye', organizasyonda 8 ayrı branşta 10 sporcu ile mücadele edecek.

Olimpiyatlar için kurulan Team Türkiye'de Red Bull sporcuları, yarın ve 29 Ekim Cumartesi günü direksiyon başına geçecek.

Bu yıl ADAC GT Masters serisinde yarışan Güven, Porsche 911 GT3 R ile GT Sprint kategorisinde altın madalya için 29 Ekim'de mücadele verecek.

2021 yılında Avrupa Ralli Kupası şampiyonu olarak Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdıran Ali Türkkan ise co-pilotu Burak Erdener'le birlikte Ford Fiesta ile Rally4 kategorisinde yarın ve 29 Ekim'de piste çıkacak.



Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Akhisar’da otomobil devrildi! 7 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Yeni doğan bebeğini havalandırma boşluğuna attı

Kayıp olarak aranan alzaymır hastası kadın bulundu

Saruhanlı’da Vefat…

Ölümümüm 87. Yılında Atatürk Anıldı

KAYMAKAM ACAR'IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Saruhanlı’da feci kaza!..

Manisa FK düşme potasına girdi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 28.10.2022 09:31:00 785 0
Tarih: 28.10.2022 09:31 Güncelleme: 28.10.2022 09:31
Haberi Sesli Oku