Recep Çınar yeniden başkanlığa seçildi

MANİSA - Manisa 22. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği (MESKOB) 51. Olağan Genel Kurulu’nda 1994 yılından beri başkanlık görevini sürdüren Recep Çınar yeniden başkanlığa seçildi.

Büyük Saruhan Hotel’de gerçekleşen genel kurula TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir 16. Bölge Birliği Başkanı Erdem Hünü, Manisa Ticaret İl Müdürü Muharrem Özel, Halk Bankası Bölge Müdürü Rıfat Ertuğ Koç, Halk Bankası Manisa Şube Müdürü Ali Yurt Ayyıldız katıldı.

Divan başkanlığına Bölge Birliği Başkanvekili ve Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Fatih Çataldere seçildi. Genel kurulda ülkemizi derinden yaralayan depremde hayatını kaybeden depremzedeler için, esnaf ve sanatkarlar için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Manisa 22. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Birliği Müdürü Fahrettin Orucu, faaliyet raporu konusunda bilgilendirmede bulundu.

Manisa 22. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı Recep Çınar, genel kurula katılan kooperatif başkanlarına, üyelere teşekkür etti. Çınar, “Pandemi sonrası ülkemiz Kahramanmaraş merkezli bir deprem yaşandı. Ülkemizin 7’de birini kapsayan bir deprem. Her gün ölü sayısı artmakta. ölenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kalanlar için devletimiz milletimiz can siparane çalışıyor. Büyük gayretler sonucu çok insanımız o enkazını altından çıkarıldı. Bizim yapabileceğimiz esnaf kefalet kooperatifleri olarak TESKOMB öncülüğünde mali yardımda bulunmaktı. Manisa 22. Bölge Birliği olarak 12,5 milyon TL mali yardımda bulunduk. Manisa’da gerçekten görülmemiş mali desteğin yanında ayni destekler gitti, gitmeye devam ediyor. Allah Manisalılardan razı olsun. O insanların oradan yardıma ihtiyaçları var” dedi.

Esnaf ve sanatkarlara sağlanan finansman desteğinden bahseden Çınar, “Devletimiz, hükümetimiz, Cumhurbaşkanımız, TESKOMB el ele vererek esnaf ve sanatkarın sıkıntıların çözümü noktasında kredi dağıtmak için çalışıyor. Bölge finansmanımız 4 milyar 150 milyon TL’ye çıktı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Bundan sonraki süreçte seçimlerin artık 4 yılda bir yapılacağını belirten Çınar, 2 yıl sonra yani 2025 yılında mali genel kurulun, 2027 yılında ise seçimli genel kurulun yapılacağını ifade etti.

Recep Çınar’ın listesinde Ali Ayan, Fatih Çataldere, Hasan Genli, Ali Kan, Erdal Tunca, Nail Aydeniz, Ali Yiğen, Hasan Hüseyin Coşkun yer aldı.



Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

Demirci Halısı ICFE 2026 Fuarı'nda Dünya'ya tanıtılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde bir acı kayıp daha

Gelin, kaynanasına karaciğerini verdi

5 liralık anlaşmazlıkta kan aktı, eniştesini gözünü kırpmadan öldürdü

Marmara Gölü'nü kurtaracak projenin ihalesi tamamlandı

Genç Mizgin gece yarısı fenalaştı, kan donduran gerçek hastanede ortaya çıktı!

Eğitimle sporu birleştirdi, Türkiye ikinciliğine ulaştı

Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Akyol: "Estetik; bireylerde sağlık, sosyal ve psikolojik rahatlama sağlıyor"

Filede büyük heyecan Salihli’de başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 20.02.2023 10:49:00 1019 0
Tarih: 20.02.2023 10:49 Güncelleme: 20.02.2023 10:49
Haberi Sesli Oku