QNB Finansbank bünyesinde yer alan QNBEYOND Hızlandırma Programı'nın ikinci dönemine kabul edilen 11 girişim belli oldu.

SARUHANLI - QNB Finansbank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, belirlenen girişimler, dört ay süreyle güçlü bir mentor ağı, onlarca iş ortağı, QNB Finansbank'ın üst düzey bir yöneticisiyle beraber çalışma, ofis alanı ve hibe desteği gibi çok sayıda faydadan yararlanacaklar.

Haziran ayındaki Demo Day ile programdan mezun olacak QNBEYOND Hızlandırma Programı'nın ikinci dönem girişimleri arasında hem fintech hem de perakende ve lojistik gibi pazarlara odaklanan girişimler yer alıyor.

Verilen bilgiye göre, 2019'da QNBEYOND'un birinci dönem mezunu, sekiz girişimden biri olan Kassa QNB Finansbank'tan yatırım alırken, üç farklı girişimle de geniş çaplı iş birliğine gitti.

İkinci dönemde belirlenen girişimler, Akıllı Param, ikas, Kamion, Lagom, Midas, MindBehind, Navlungo, Piple, Varco, Workiom ve YapıRadar olarak açıklandı.



Yağışlar Bereket Getirdi

Yapılan Köprüyle Mesafe Kısaldı, Üretici Rahatladı

Başkan Cıllı 7 Eylül İlkokulu Öğrencileriyle Buluştu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Oflu Hoca Başkan Cıllı ile Buluştu

Kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti

KAYMAKAM ACAR, ŞEHİT HAMZA DEDE’NİN AİLESİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Saruhanlı’da Vefat…

Saldırgan 14, yaralanan 16 yaşında: Sigara vermedi diye bıçaklandı

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden 15 Şubat’ta Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Saruhanlı’da Okul Müdürleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gediz İçin Seferberlik: Manisa’da Ortak Çevre Hareketi Başlatıldı

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

SARUHANLI’DA VEFAT…

Beyin ölümü gerçekleşen baba 5 hayata umut oldu

Geçen Yıl Tamamen Kuruyan Tepegöl Yeniden Su Tuttu

Bir şahıs cadde üzerinde ölü bulundu

Oyuncak fabrikasında çıkan yangın korkuttu

TEBRİKLER SARUHANLI’NIN ALTIN ÇOCUKLARI!

GEDİZ BOŞA AKIYOR, OVAMIZ KURUMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA “BU SADECE BİR UYARI DEĞİL, GELECEĞİMİZİN MESELESİDİR”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 5.03.2020 03:39:00 4534 0
Tarih: 05.03.2020 03:39 Güncelleme: 05.03.2020 03:39
Haberi Sesli Oku