SALİHLİ - Salihli ilçesine bağlı Poyrazdamları Mahallesi Kaledibi bağlısında bulunan 75 metreküplük içme suyu deposunun bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu depolarında yürüttüğü bakım onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Salihli ilçesine bağlı Poyrazdamları Mahallesi Kaledibi bağlısında bulunan 75 metreküplük içme suyu deposunun bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. İçme suyu deposunda dış cepheden, manevra odasına, yalıtım sisteminden fayans döşemelerine kadar birçok alan yenilendi. Yapılan çalışmayla mahalleye hem daha sağlıklı hem de daha kesintisiz su ulaşması sağlandı.

“Çalışmadan çok memnun kaldık
Çalışmaları değerlendiren mahalle muhtarı Harun Yaşa, “Mahallemizin Kaledibi bağlısında bulunan depomuzun yenileme çalışmaları tamamlandı. Çalışmadan çok memnun kaldık. Mahalle merkezimizde bulunan 2 deponun da bakım ve onarım çalışmaları ise devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğü başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.



Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

KENT KONSEYİ’NDEN GAZETECİLERE 10 OCAK ZİYARETİ

Saruhanlı'da şap alarmı! 16 mahallede hayvan alım-satımı ve hayvansal ürün giriş-çıkışı yasaklandı

Kros sporcuları Türkiye Şampiyonası için ter döktü

Alaşehir’de üzümün geleceği değerlendirildi

MCBÜ’de yoklama dijitale taşındı

Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 3.10.2022 18:28:00 891 0
Tarih: 03.10.2022 18:28 Güncelleme: 03.10.2022 18:28
Haberi Sesli Oku