Anahtar Kelimeler: Poyraz

SARUHANLI - Ege Bölgesi’nin en güzel zeytinyağlarını tüketici ile buluşturan Poyraz Zeytinyağları, aldığı yeni bir ödül ile kalitesini bir kez daha kanıtladı. Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) bünyesinde düzenlenen IOC-UZZK TÜRKİYE 2020 Naturel Sızma Zeytinyağı Yarışması’nda Poyraz Zeytinyağları, Orta Meyvemsilik kategorisinde ikincilik ödülü aldı.  

Ödül almaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Poyraz Zeytinyağları Genel Müdürü Soykan Yanya, her zaman kaliteli zeytinyağının temini için uğraştıklarını ifade etti. Geçen sene düzenlenen IOC-UZZK TÜRKİYE 2019 Yarışması’ndan da ödülle döndüklerini vurgulayan Yanya, “Poyraz Zeytinyağları, yarışmalardan aldığı derecelerle kalitesini herkese gösteriyor. Ege’nin en güzel zeytinlerini seçerek hazırladığımız zeytinyağlarımızın, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi tarafından ödüllendirilmesi bizleri onore ediyor. Her geçen gün kendi kalite standartlarımızın da üstüne çıkarak tüketicilerimize ulaşmak için çalışmalar yapıyoruz” dedi. 

“Araştırma ve geliştirme çalışmalarımız devam ediyor”

Kaliteden hiçbir zaman taviz vermeden dünya pazarında yer aldıklarını ifade eden Yanya, “Poyraz Zeytinyağları, hem yurtiçi hem de yurtdışı pazarlarında sağlıklı ve kalite zeytinyağı tüketimini amaç edinmiş bir firmadır. Kendi değerlerimizden uzaklaşmadan Ege Bölgesi’nin en güzel zeytinyağını tüketicilere ulaştırmak için araştırma ve geliştirme çalışmalarımız hiç durmadan devam ediyor. Ürettiğimiz zeytinyağlarının ödül alması ve tüketicilerimiz tarafından beğenilmesi, bize daha çok sorumluluk yüklüyor. Biz de  yaptığımız işe dört elle sarılarak, kalite çizgimizi daha da yukarıya taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.



Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bülent Gökmen de Elif Ela Gülseren’i ve ailesini tebrik ederek başarı dileklerini paylaştı.

Başkan Akın’dan YKS ve MSÜ'de dereceye giren öğrenciye tebrik

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), tasarımcılardaki desteklemek amacıyla uluslararası bir sempozyum düzenledi.

İzmir Ekonomi’de 'tasarım' zirvesi

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, dijital altyapısı ve güçlü akademik kadrosuyla dünya standartlarında eğitim sunuyor.

EÜ Diş Hekimliği Fakültesi, modern eğitimiyle geleceğin hekimlerini yetiştiriyor

Arslanlar biberi, Urfa isotu ile yarışmak istiyor

Coğrafi işaretli Arslanlar biberinde hasat dönemi başladı

Kordon ve Alsancak'ta korsan taşımacılığa karşı harekete geçen İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Kordon İş Adamları Derneği, iş birliği protokolü imzaladı.

Şoförler ve esnaf el ele: 'Korsana geçit yok'

DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, toplantıda sanayinin mevcut durumunu ve beklentilerini paylaştı.

DSO Başkanı Kasapoğlu: "Merkez Bankası‘ndan güçlü ve anlamlı bir faiz indirimi bekliyoruz"

Demirci ilçesinde kırsal mahallelerde buğday, arpa ve çavdar üreten çiftçiler hasatlarını imece usulü ile el birliği içerisinde gerçekleştiriyor.

Demirci'de buğday ve arpalar imece usulüyle hasat ediliyor

Operasyon kapsamında 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa'da sentetik uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama

2025 yılı üniversiteye giriş sınavları sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Manisa, yükseköğrenime hazırlık sürecinde başarılı bir tablo çizdi.

YKS ve MSÜ’de Manisa imzası

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban’ın babası İsmail Çullu hayatını kaybetti.

Başkan Balaban'ın acı günü

Saruhanlı ilçesindeki iki ayrı mahallede çıkan yangınların, tarım ekipmanlarından çıkan kıvılcımlar nedeniyle başladığı belirlendi.

Saruhanlı’da orman yangınına neden olan şüpheli tutuklandı!

Salihli ilçesinde virajı alamayarak şarampole devrilen kamyon alev alev yandı. Yangın ormana sıçramadan söndürüldü.

Alev alan kamyon şarampole uçtu, yangın ormana sıçramadan söndürüldü

emekli öğretmen olan 78 yaşındaki felçli kadın son zamanlarda sık sık akciğer enfeksiyonu nedeniyle hastaneye gidiyordu.

Nefes borusuna kaçan mısır tanesi 5 ay sonra ortaya çıktı

Serinlemek için denize giren 25 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti.

25 yaşındaki genç denizde boğuldu

Dayı ve yeğeninin miras kavgasında kan aktı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Karısını darp eden yeğenini öldürdü

"20 hanedeki 58 vatandaşımızı ve 110 küçükbaş ile 20 büyükbaş hayvanı tahliye ettik"

Afyonkarahisar’da bir köy tahliye edildi

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 11.07.2020 09:35:00 1022 0

Tarih: 11.07.2020 09:35 Güncelleme: 11.07.2020 09:35
Haberi Sesli Oku
23.07.2025 16:50:00