Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Potanın Tarzanları, Bahçeşehir Koleji’ni Ağırlayacak

Potanın Tarzanları, Bahçeşehir Koleji’ni Ağırlayacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,  Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Bora Çaylan ve teknik heyeti makamında konuk etti.

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,  Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Bora Çaylan ve teknik heyeti makamında konuk etti. Başkan Ergün, ligin 12. haftasında evinde Bahçeşehir Koleji’ni ağırlayacak olan Potanın Tarzanlarına başarılar diledi, tüm Manisalıları maça davet etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Bora Çaylan, Başantrenör Hakan Demir, Genel Menajer Nihat Mala ve Yardımcı Antrenör Göktuğ Dilbazer’i konuk etti. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 12’nci hafta mücadelesinde evinde Bahçeşehir Koleji’ni ağırlayacak olan yeşil-beyazlı kulübe başarılar dileyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “25 Aralık Pazar günü saat 15.30’da Muradiye Spor Tesislerinde oynanacak olan takımımızın basketbol maçına tüm sporseverleri davet ediyor, yeşil-beyazlı sporcularımıza da yürekten başarılar diliyorum” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor