KONSER - Yaz aylarının en uzun soluklu etkinliği Turkcell Yıldızlı Geceler, 12 Ağustos Cuma akşamı sahnesinde Türk Pop Müziği´nin en güçlü seslerinden Funda Arar´ı ağırladı. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu´nda sevenleriyle buluşan Arar, güçlü sesi, dillerden düşmeyen şarkıları ve zarafetiyle dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Geçtiğimiz yıl çıkardığı ?Hoşgeldin? albümü ile müzik listelerini alt üst eden Funda Arar´ın güçlü sesi, 12 Ağustos Cuma akşamı Harbiye sahnesinde yankılandı.

Organizasyonunu Pera Event´in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında sahne alan dev isim, hafızalara kazınan konserinde geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Muhteşem konserine ´15 Temmuz Şehitleri´ ni anarak ve Türk Bayrakları eşliğinde ?Memleketim´ şarkısını söyleyerek başlayan Arar, seyirciler tarafından dakikalarca alkış yağmuruna tutuldu.

Güçlü sesi ve hit olan şarkılarıyla dinleyicilerinin gönlünde taht kuran Arar´a konser boyunca Harbiye´yi hınca hınç dolduran müzikseverler hemen her şarkıda hep bir ağızdan eşlik etti.

Dev bir koro ile şarkılarını söylemenin mutluluğunu kelimelerle tarif edemeyeceğini belirten Arar, kendisine bu duyguyu yaşattıkları için tüm sevenlerine teşekkür etti.

Dev isim, güçlü sesi ve şarkılarının yanı sıra Harbiye için özel olarak hazırlanan göz alıcı kostümleri ve zarafetiyle de göz kamaştırdı.



1 kişinin öldüğü kazada belediye başkanının oğlu da ağır yaralandı

Sahte içki operasyonu: 2 bin 850 litre etil alkol ele geçirildi

Motosiklet kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Yolcu minibüsü devrildi: 7 yaralı

Kavga değil adeta meydan muharebesi: Taş, sopa ve silah kullanıldı, 1 kişi yaralandı

Gündem yaratacak iddia: Memura 30 bin TL'lik seyyanen zam teklifi geri çekildi

Yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu

Park halindeki otomobil küle döndü

Alkolün etkisi ile araçta sızdı, vatandaşlar hayatından endişe etti

Kaybolan çocuk için arama çalışmaları başlatıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Şehzadeler Belediyesi’nden Başkan Gülşah Durbay’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Saruhanlı Belediyesi’nden Kırsal Yollara Dokunuş

Turgutlu Belediyespor Takımları Bu Hafta İç Sahada

Vali Özkan, TEKNOFEST’te Dereceye Giren MCBÜ Takımlarını Misafir Etti

MCBÜ mühendislikte Avrupa Ligine adını yazdırdı

Gördes’te yem yüklü tır devrildi: 1 yaralı

MCBÜ’de 300 öğrenciden "Karsu - Zaman" işaret dili performansı

MCBÜ'den Mesleki Eğitim Zirvesi'ne önemli katkı

Köprübaşı'nda kış çileği 200 TL'den alıcı buluyor

Ahşap evde çıkan yangında 85 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 13.08.2016 12:30:36 597 0
Tarih: 13.08.2016 12:30 Güncelleme: 13.08.2016 12:30
Haberi Sesli Oku