Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10767,85%-0,03
  • DOLAR

    32,92% 0,31
  • EURO

    35,35% 0,65
  • GRAM ALTIN

    2465,02% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,03

Polis Haftası Kutlamaları Sürüyor

Polis Haftası Kutlamaları Sürüyor

SARUHANLI - Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yılı dolayısıyla toplumun her kesiminden İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kutlama ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARETLER

 

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168. yılı dolayısıyla toplumun her kesiminden İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kutlama ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

 

Polis haftası etkinlikleri kapsamında CHP İlçe Başkanı Muharrem Ekici, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek görev başındaki polis memurlarına karanfil hediye etti.

 

Ekici, daha sonra yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Emniyet Müdürü Gökhan Balaban’ı makamında ziyaret etti. CHP’li Ekici, ziyarette yaptığı konuşmada 24 saat görev başında olan polislerin zor ve kutsal bir görevi yaptıklarını belirterek, polis teşkilatının 168. kuruluş yıldönümünü kutladı.

 

Öte yandan Hacırahmanlı Beldesi İlköğretim Okulu öğrencileri de polis haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Öğrencileri makamında kabul eden Emniyet Müdürü Balaban, öğrencilerle sohbet etti.

 

Bu arada Saruhanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Huri Uslu da personeliyle birlikte, Emniyet Müdürü Balaban’ı ziyaret ederek, polis haftasını kutladı.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor