KADIN - İstanbul´un plaza hayatından kaçıp İzmir´de kendi moda markasını yaratan Bengi Söney, kadın çalışanlarına pozitif ayrımcılık yaptığı atölye ve showroom´nun açılışını 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü´nde yaptı. 

Koç Üniversitesi İşletme Bölümü´nden onur derecesiyle mezun olduktan sonra 15 yıl kurumsal şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalışan Bengi Söney, plaza hayatını bırakarak hayalindeki moda markasını yarattı. Kendi tasarladığı kıyafetleri Modalogy adını verdiği marka ile hayata geçiren Söney, kadın çalışanlara pozitif ayrımcılık yaptığını, çalışanlarının büyük çoğunluğunun kadınlardan oluştuğunu söyledi.  

Marka olarak kadınların üretime dahil olmasını ve istihdamda daha fazla yer alması gerektiğini savunan bir misyon üstlendiklerini belirten modacı, atölye ve showroom´unu 8 Mart Dünya Kadınlar gününde açtı. Seçkin davetlilerin katıldığı açılışta Bengi Söney, ?İçimdeki Kadınlar? adını verdiği koleksiyonunun tanıtımını yaptı. 

Farkını tarzıyla yansıtıyor

Koç Holding başta olmak üzere birçok kurumsal firmada üst düzey yönetici olarak çalıştıktan sonra İstanbul´daki plaza hayatını bırakıp İzmir´e yerleşmeye karar veren Bengi Söney kendi tekstil firmasını kurdu. Modalogy markasını İzmir´de açtığı showroom ve internet sitesi üstünden modaseverlerin beğenisine sunan Söney ?Her kadın, hayattaki duruşuyla, hayata bakışıyla özeldir ve farklıdır. Farkını tarzına yansıtmak isteyen kadınlar için; kendini ifade edebileceği her şeyi bulacağı, kadının kendini, giyimiyle anlatabildiği bir marka Modalogy. Markamız, ilhamını ve gücünü kadınlardan alıyor. Amacımız, tüm kadınlara, kendilerini kelimelere ihtiyaç kalmadan da ifade edebilecekleri özgün bir giyim tarzını, erişilebilir fiyatlarla ve yaşamın her alanına uygun tasarımlarla sunabilmek? dedi.

Bengi Söney markanın internet sitesinde ve showroomun da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´ne özel indirimlerin olacağını belirtti.



Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

Manisa Şampiyonu Öğrencilerden İlçe Millî Eğitim Müdürü Aguş’a Ziyaret

İSHAKÇELEBİ’YE YAKIŞIR YENİLİK: ÜZÜM DÜĞÜN SALONU VE KAPALI PAZARYERİ YENİLENDİ

Saruhanlı’nın Gururu: Özel Sporculardan Madalya Yağmuru

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Değişim Devam Ediyor

Manisa-Saruhanlı Yolunda Yeni Sabit Radar Sistemleri Devreye Girdi

Saruhanlı’daki Dev Soygun Çözüldü Fabrika Çetesi Hapiste

Saruhanlı’da Vefat…

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 9.03.2019 10:46:23 888 0
Tarih: 09.03.2019 10:46 Güncelleme: 09.03.2019 10:46
Haberi Sesli Oku