KADIN - İstanbul´un plaza hayatından kaçıp İzmir´de kendi moda markasını yaratan Bengi Söney, kadın çalışanlarına pozitif ayrımcılık yaptığı atölye ve showroom´nun açılışını 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü´nde yaptı. 

Koç Üniversitesi İşletme Bölümü´nden onur derecesiyle mezun olduktan sonra 15 yıl kurumsal şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalışan Bengi Söney, plaza hayatını bırakarak hayalindeki moda markasını yarattı. Kendi tasarladığı kıyafetleri Modalogy adını verdiği marka ile hayata geçiren Söney, kadın çalışanlara pozitif ayrımcılık yaptığını, çalışanlarının büyük çoğunluğunun kadınlardan oluştuğunu söyledi.  

Marka olarak kadınların üretime dahil olmasını ve istihdamda daha fazla yer alması gerektiğini savunan bir misyon üstlendiklerini belirten modacı, atölye ve showroom´unu 8 Mart Dünya Kadınlar gününde açtı. Seçkin davetlilerin katıldığı açılışta Bengi Söney, ?İçimdeki Kadınlar? adını verdiği koleksiyonunun tanıtımını yaptı. 

Farkını tarzıyla yansıtıyor

Koç Holding başta olmak üzere birçok kurumsal firmada üst düzey yönetici olarak çalıştıktan sonra İstanbul´daki plaza hayatını bırakıp İzmir´e yerleşmeye karar veren Bengi Söney kendi tekstil firmasını kurdu. Modalogy markasını İzmir´de açtığı showroom ve internet sitesi üstünden modaseverlerin beğenisine sunan Söney ?Her kadın, hayattaki duruşuyla, hayata bakışıyla özeldir ve farklıdır. Farkını tarzına yansıtmak isteyen kadınlar için; kendini ifade edebileceği her şeyi bulacağı, kadının kendini, giyimiyle anlatabildiği bir marka Modalogy. Markamız, ilhamını ve gücünü kadınlardan alıyor. Amacımız, tüm kadınlara, kendilerini kelimelere ihtiyaç kalmadan da ifade edebilecekleri özgün bir giyim tarzını, erişilebilir fiyatlarla ve yaşamın her alanına uygun tasarımlarla sunabilmek? dedi.

Bengi Söney markanın internet sitesinde ve showroomun da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´ne özel indirimlerin olacağını belirtti.



Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Hasta Memnuniyeti En Büyük Motivasyon Kaynağı

Saruhanlı Devlet Hastanesi’ne Yeni Dahiliye Uzmanı: Uzm. Dr. Okan Özak Göreve Başladı

17 yaşındaki lise öğrencisi motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Uzm. Dr. Seher İdil Hastanemizde Göreve Başladı

Manisa'da Tartışma Cinayetle Bitti! Şüpheli Kaçarken Yakalandı

Miniklerden Doğaya Anlamlı Dokunuş: “Toprağın Diriliş Hikâyesi” Hayat Buluyor

Marmara Gölü yıllar sonra yeniden göçmen kuşları ağırlıyor

Saruhanlı Belediyesi’nden Annelere Anlamlı Destek

Paşaköy’de Av Köpekleri Yarışması Coşkusu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 9.03.2019 10:46:23 0
Tarih: 09.03.2019 10:46 Güncelleme: 09.03.2019 10:46
Haberi Sesli Oku