ASAYİŞ - Şırnak´ın Silopi ilçesinde, güvenlik güçleriyle çatışmaya girmekten korkan PKK´lı teröristler, terkettikleri alanlara el yapımı patlayıcılarla tuzaklar kuruyor.

Şırnak´ın Silopi ilçesinde devam eden operasyonda çok sayıda el yapımı patlayıcı imha edildi. Bölgedeki askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, sokağa çıkma yasağı süren Silopi´de polis ve asker "tek vücut" halinde teröristlerle mücadele ediyor. Açılan hendeklerin kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması ve bölgenin PKK´lı teröristlerden arındırılması kapsamında düzenlenen operasyonlar sürüyor.

Bölücü terör örgütünün Silopi´de uyguladığı taktik, fotoğraflara yansıdı. Güvenlik güçleriyle çatışmaya girmekten korkan teröristler, terk ettikleri her yeri sinsice tuzaklamaya başladı. Şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemler kullanan teröristler, yorgan altından kömür sobasının içine, kapı arkasından beyaz derin dondurucunun içine kadar ne bulursa tuzaklıyor. Teröristler hazırladıkları el yapımı patlayıcıları piknik tüpleriyle de güçlendiriyor. Güvenlik güçleri, teröristlerin tuzaklarını tek tek imha ediyor.



Genç müteahhidin sır ölümü

SARUHANLI’DA VEFAT…

HAKİM BEYTULLAH KALAY'DAN ALTIN MADALYA

Şehit Okan Divrik, 25. yılında dualarla anıldı

Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Hacırahmanlı'nın 50 yıllık altyapısı yenilenecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Federasyon Kupası’nda

Evinde tek başına yaşayan adam ölü bulundu

Yalnız yaşayan yaşlı adam yangında hayatını kaybetti

Soğuk havalarda egzersiz, kalbi daha fazla yoruyor

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “DAR GELİRLİ, ISINMAK İÇİN SON ÇARESİ OLAN ODUNU, KÖMÜRÜ DE ALAMAZ OLDU”

Kaza değil cinayet çıktı! Eşi...

Çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da Önder çiftçiler DERİM projesi ile bilgilerini aktarıyor

Saruhanlı’da 487 bin metrekare tarla ihaleyle kiraya verilecek

Saruhanlı belediyesi araç filosunu güçlendiriyor!

YUNTDAĞLI ÇOCUKLAR BU OYUNU ÇOK SEVECEK

MADOST ‘Sevgi ve Dostluk Buluşmasında Ertuğrul Günay'ı Manisa’da Ağırladı

Kemiklidere İlkokulu’nda Karne Coşkusu

İsyeri sahibi dükkanında öldüresiye darp edildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 28.12.2015 09:45:26 576 0
Tarih: 28.12.2015 09:45 Güncelleme: 28.12.2015 09:45
Haberi Sesli Oku