Tarih: 02.05.2016 12:37

Piyano ve Bilgisayar Kullanım Kursu Tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan ?Piyano Eğitim? kursu ve ?Bilgisayar Kullanım? Kursu´na katılan kursiyerlere törenle belgeleri veridi.

Halk Eğitim Merkezi´nde düzenlenen belge törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Kaya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek ve kursiyerler katıldı.

Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, kurs hakkında gazetecilere yaptığı açıklamada, ?Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Piyano ve Bilgisayar kullanım kurslarına katılan 25 kursiyere belgelerini verdiklerini söyledi.

Işık, şöyle dedi; ?13 Piyano kursiyerine 232 saat ders verildi. Bilgisayar kullanım kursuna katılan 12 kursiyere de 160 saat ders verildi. Bu kursiyerlerimiz eğitimlerini başarıyla tamamladılar bu günde kendilerine hak ettikleri belgeleri taktim ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.?

Piyano Kurs öğreticisi Gülten Akşar Karkı´da kurs içeriği hakkında şunları söyledi; ?Piyano kursumuza katılan kursiyerlerimiz ilk kez piyano ile tanıştı.  Temel anlatma, Gösterme ve uygulama ve Notalar gibi konuları öğrettik. Öğrencilerimiz bu zamana kadar seviyelerine göre küçük parçalar çalmayı öğrendiler. Buda büyük bir başarı. İnşallah ikinci açacağımız piyano kursumuzda daha iyi olacak.?

Bilgisayar Kullanım Öğretici Zeliha Beşikci ise, Kursiyerleri ile bilgisayarın temel bilgileri, Microsoft Ofis ile çalışarak kursumuzu tamamladıklarını söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —