Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10555,34%0,65
  • DOLAR

    32,88% 0,22
  • EURO

    35,25% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2448,82% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3961,70% 0,16

Pınarbaşı Köyü Ödenek Bekliyor

Pınarbaşı Köyü Ödenek Bekliyor

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesine bağlı Pınarbaşı köyünde geçen yıl çıkan yangında zarar gören köy misafirhanesi ve cenaze yıkıma odasının yeniden yapılması için ödenek bekleniyor.

Saruhanlı İlçesine bağlı Pınarbaşı köyünde geçen yıl çıkan yangında zarar gören köy misafirhanesi ve cenaze yıkıma odasının yeniden yapılması için ödenek bekleniyor.

Köy Muhtarı Mehmet Ali Günay, gazetecilere yaptığı açıklamada köy camisinin bahçesinde bulunan misafirhanede geçen yıl yangın çıktığını hatırlattı.

Burada başlayan yağının daha sonra cenaze yıkama odasına sıçradığını, itfaiye ekiplerince söndürülen yağında her iki binanın kullanılamaz duruma geldiğini anımsatan Günay, şunları kaydetti;

“Yangında harabeye dönen bu binaları yıktık ve hafriyatını kaldırdık. Şimdi aynı yere misafirhane ve cenaze yıkama odası yapmak istiyoruz. Ancak buna yetecek bütçemiz yok. Bu nedenle İl Özel İdaresi’nden ödenek talep ediyoruz. Misafirhane ve cenaze yıkama odası köylerde ihtiyaç duyulan unsurların başında gelir. İlgili makamlardan destek bekliyoruz.”

Pınarbaşı köyünde geçen yıl elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında, içerisinde televizyon, buzdolabı çekyat ve çok sayıda yaşam malzemesinin bulunduğu misafirhane ile bitişiğindeki cenaze yıkama odası yanarak zarar görmüş, 40 bin lira civarında maddi hasar oluşmuştu.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor