Son Dakika

Pendikspor takımından basın toplantısında sulu kutlama
Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakasında Bodrumspor’u 2-1 mağlup ederek, Süper Lig’e yükselen Pendikspor’da teknik direktör Osman Özküylü, “Biz oyuncularımızla beraber bize verilen imkanları en iyi şekilde kullanarak bu takımı bugün Süper Lig'e çıkarma mutluluğunu yaşıyoruz. Çok mutluyum, gururluyum” dedi. Basın toplantısının yapıldığı salona aniden su şişeleriyle giren Pendiksporlu futbolcular, Özköylü’yü ıslatarak kutlamalarını burada da sürdürdü.
Spor Toto 1. Lig Play-Off Final müsabakasında Pendikspor, Akhisar Stadyumu’nda Bodrumspor’u 2-1 mağlup ederek, Süper Lig’e yükseldi. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Çok mutluyuz, gerçekten gururluyuz. Tarihimizde ilk defa oynadığımız bu ligde üçüncü takım olarak Süper Lig’e çıktık. Pendikspor tarihine bir altın sayfa daha açıldı. Geçen sene bu zamanlar 2. Lig’den 1. Lig’e yükselmenin mutluluğunu yaşarken bugün aynı mutluluğu Süper Lig’e çıkarak yaşadık. Bu gerçekten çok önemli bir başarı. 2 senede bu takım, buraya nasıl çıktı, bu başarı nasıl elde edildi? Bunun hakikaten anlatmak lazım. Örneklendirmek lazım. Türkiye'de bu tür örneklere çok ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Türk futbolunun ekonomik anlamda kaosa gittiği dönemlerde böyle yatırımcıların kulüpleri alarak doğru bir şekilde doğru planlamalarla takımlarını başarıya ulaştırması hem Türk futboluna büyük katkı oluyor. Hem bu işin içindeki emekçiler olarak bizler adına büyük bir şans oluyor. Çünkü her istediğimizin elimizin altında olduğu imkanlarımızın 4 kat olduğu bir kulüpte çalışma imkanı bulduk. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’e, kulüp başkanı Mahmut Türkoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Onlar bize çok büyük bir imkan sundular. Biz oyuncularımızla beraber bize verilen imkanları en iyi şekilde kullanarak bu takımı bugün Süper Lig'e çıkarma mutluluğunu yaşıyoruz. Çok mutluyum, gururluyum. İki senede Süper Lig'e çıkan çok fazla takım olduğunu düşünmüyorum. Futbol tarihinde böyle bir başarıyı elde etmek de bizim adımıza ayrıca bir gurur. Bunun için oyuncularıma gerçekten çok teşekkür ediyorum" dedi.
Basın toplantısının sona ermesiyle toplantı odasına aniden giren Pendiksporlu futbolcular, Osman Özköylü'yü ıslatarak, Süper Lig'e çıkmanın coşkusunu burada da devam ettirdi.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 9.06.2023 09:02:00 691 0

Tarih: 09.06.2023 09:02 Güncelleme: 09.06.2023 09:53

Haberi Sesli Oku