MODA - Take time to be kind? (iyiliğe zaman ayırın) başlığı altında her yıl Ekim ayı boyunca meme kanserine karşı küresel farkındalığın artmasını hedefleyen Pinktober´ın Türkiye sözcülüğünü üstlenen Belçim Bilgin´in Eylül ayında başlayan çalışmalarını duyurmak için hazırlanan video tüm sosyal medyada yayına girdi.

Geçen ay evinde gerçekleştirdiği özel bir davetle kampanyayı başlatan Belçim Bilgin´in seslendirmesinde hazırlanan film, meme kanserine erken teşhis için katkı sağlamak isteyen herkesi bu kampanyaya dahil olmaya davet ediyor. Hard Rock Cafe´nin Pinktober için hazırladığı özel pembe "Hard Rock Cafe" logolu t-shirt´leri, pin´lerini www.pinktoberistanbul.com web sitesi üzerinden satın alarak kampanyaya katkıda bulunabilirsiniz. 

Hard Rock Cafe Istanbul´un açıldığı günden bu yana en önemli iş ortaklarından olan BKM ise Pinktober® için MEVA´ya yaptığı bağış sayesinde yüzlerce kadının ücretsiz erken teşhis imkanlarından faydalanmasını sağladı.

GÖĞSÜNDEN VURULAN KADINLAR İÇİN

Dünyadaki her 9 kadından birinin meme kanseri tehdidi altında olduğunu biliyor muydunuz? Avrupa´da her yıl yaklaşık bir milyon kadın meme kanseri nedeni ile tedavi görüyor. Dünyada her 3 dakikada bir kadın bu hastalığa yakalanıyor. Ve ne yazık ki, her 11 dakikada bir kadın, bu yüzden hayatını kaybediyor. 2015 Pinktober Kampanyası; Belçim Erdoğan´ın sözcülüğü ve BKM´nin değerli  desteği ile bu yıl daha çok kadına ve dolayısıyla aileye ulaşmayı, bu konuda bir farkındalık yaratmayı hedeflemektedir. Bu fırsattan yararlanmak isteyen ve imkanı olamayan tüm kadınlarımızın Ekim ayıboyunca doğrudan MEVA ile iletişime geçmeleri yeterli olacaktır.



Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Turgutlu'da 3 Eve Yıldırım Düştü

Manisa'da cadde ve sokaklar göle döndü, birçok noktayı su bastı

Uzmanında Serviks Kanseri uyarısı

Alkol masasında tartışma kanlı bitti: 1 ölü 2 ağır yaralı

Araç şarampole uçtu: 1 yaralı

Öğrenciler camilerin tarihini yerinde öğreniyor

Manisa’dan Özel Eğitimde Reform Çağrısı: "Sektör Darboğazda, 27 Yaş Sınırı Kalkmalı"

Gülşah Durbay’ın ismi kadın kafede yaşatılacak

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 29.10.2015 09:30:48 556 0
Tarih: 29.10.2015 09:30 Güncelleme: 29.10.2015 09:30
Haberi Sesli Oku