Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Pazaryerlerinde Aşure Bereketi

Pazaryerlerinde Aşure Bereketi

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel hale gelen aşure hayrı, Alaybey ve Laleli Pazar yerlerinde devam etti.

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel hale gelen aşure hayrı, Alaybey ve Laleli Pazar yerlerinde devam etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, binlerce kişiye aşure ikramında bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayının son günlerinde binlerce kişiye aşure ikram etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geleneksel hale gelen aşure hayırları kapsamında ilk olarak Alaybey Pazar Yerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Aşure dağıtımında Başkan Ergün’e, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Murat Öner, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, KAÇEP Başkanı Neşe Meteler Töz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Daire Başkanları eşlik etti. Aşure dağıtımı öncesinde okunan duaların ardından Başkan Ergün ve beraberindekiler, bereketin sembolü aşureyi vatandaşlara ikram etti.

Laleli Pazar Yerinde Aşure Hayrı Noktalandı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindeki heyet, Alaybey Pazar Yerinde gerçekleşen aşure dağıtımının ardından Laleli’de vatandaşlarla buluştu. Laleli Pazar Yerinde yapılan aşure hayrına Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç da katılım sağladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve heyeti burada binlerce kişiye aşure dağıttı. Aşure hayırlarının Allah katında kabul olmasını temenni eden Başkan Ergün, “Rabbim seneye de yine bu hayırlarda bir araya gelmeyi nasip eylesin” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor