SARUHANLI/AZİMLİ-Ankara´daki terör saldırısında yaşamını yitiren Emin Aydemir (45) ile Rasül Yanar´ın (40) cenazeleri, memleketleri Saruhanlı´nın Azimli Mahallesinde toprağa verildi.

Araç konvoyu eşliğinde Saruhanlı Devlet Hastanesi morguna getirilen cenazeler, ardından helallik alınması için Saruhanlı´nın Azimli Mahallesi´ndeki evlerine götürüldü.

Evli ve 5 çocuk babası Rasül Yanar ile evli ve 4 çocuk babası Emin Aydemir´in cenazeleri, Mahalle Camisi´nde kılınan cenaze namazı ardından Azimli Mahallesi Kabristanlığı´nda toprağa verildi. 

Patlamada ölen Aydemir´in eşi Yıldız (43) ile çocukları Oktay (25), Feyyaz (22), Mediye (19), Azadcan (15) ve Evindar (14) ile patlamada ölen Rasül Yanar´ın eşi Ördek (40) ve çocukları Önder (21), Ömer (19), Yusuf (13), Aslı (7) cenaze töreninde Kürtçe ağıtlar yaktı. 

Cenazeye aile ve yakınları ile Manisa ve ilçelerinden gelen çok sayıda vatandaş katıldı.

- Cezaevindeki kardeşi de getirildi

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı cenaze törenine Emin Aydemir´in Manisa T Tipi Cezaevinde hükümlü Salih Aydemir de (40) cezaevi aracıyla getirildi.

Cenaze töreni öncesinde İl Emniyet Müdürü Tafyfur Erdal Ceren ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bülent Mercan, mahallede kurulan taziye çadırını ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundular. 

Öte yandan, Rasül Yanar´ın cenazesini Ankara´dan Manisa´ya getiren cenaze aracının, Afyon yakınlarında arıza yapması nedeniyle cenaze töreninin geciktiği, bu nedenle cenazelerin defin işlemlerinin gece yapıldığı bildirildi.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 11.10.2015 22:02:48 1191 0

Tarih: 11.10.2015 22:02
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00