Anahtar Kelimeler: PAŞAKÖYSPOR AMATÖR KÜMEDE

SARUHANLI/PAŞAKÖY - 2.amatör küme B Grubunda şampiyonluk düğümü hafta sonunda oynanan Paşaköy ?Hacihaliller Gediz müsabakası ile çözüldü. Müsabakadan 6-2 galip ayrılan sarı lacivertliler uzun yıllar sonra tekrar 1.amatör kümeye namağlup olarak yükseldiler.

Stad: Saruhanlı Şehir

Hakemler: Süleyman Akçitxxx Mustafa Hakan Efexxx Hasan Emre Çetinkolxxx

Paşaköyspor: Sedatxx Fatihxx Leventxxx ( Dk.75 Harun x)Mustafa xx H.İbrahimxxA.RahmetxxYılmazxxxHasanxxxOgünxxŞahinxxxRecepxx

Hacıhaliller Gediz: Selçukx Ömerx Tolgaxx Atakanx Erkinxx Hanifixx ( Dk.65 Barışx)Metinxxx HüsamettinxxAli Osmanx ( Dk 53 Cemx)MuhammetxVedatxx(Dk79Tuncayx)

Goller: Dk.15-84 Yılmaz,44-86 Hasan, Dk. 63Şahin (pen), Dk.90 Recep (Paşaköy),Dk.25 Erkin,Dk.65 Metin (Hacıhaliller Gediz)

2.amatör B grubunda 10.haftasında Saruhanlı ´da oynanan Paşaköy-Hacıhaliller Gediz final müsabakası ile şampiyonluk düğümü çözüldü.

TARAFTARLAR 90 DAKİKA DESTEK VERDİ

Müsabakaya taraftar desteğini alan Paşaköy yıllar sonra 1.amatör kümeye dönme hazırlığı yapıyordu. Davul zurna eşliğinde yaklaşık 500 taraftar müsabaka boyunca takımını destekledi. Hacıhaliller Gedizspor´u da 50 kadar taraftar maç boyunca destekledi.

HEYECAN VE BOL GOL

9 maçta 27 puana sahip olan Paşaköye beraberlik yetiyordu. 24 puana sahip Hacıhaliler Gedizspor´a ise mutlak galibiyet gerekiyordu.

Müsabakaya atak başlayan Hacıhaliller Gedizspor´un 3.dakikada Ali Osman şutu direkten avuta gitti. Paşaköypsor 15.dakikada ilk ciddi atağında soldan gelişen atakta Yılmaz´ın şutu ile skoru 1-0 yaptı. Bu gole 25.dakikada Erkin ile Hacıhaliller Gediz Erkin ile karşılık verdi ve skor 1-1 oldu. Paşaköyspor müsabakanın 44.dakikasında Hasan ile skoru 2-1 yaptı ve ilk yarı 2-1 sona erdi.

İkinci yarıda gol arayan Hacıhaliller Gediz 47 ve 51. dakikalardaki  bulduğu pozisyonları değerlendiremedi.

PENALTI  ŞAMPİYONLUK KAPISINI ARALADI

Paşaköyspor 63.dakikada kazandığı penaltı ile kapıyı araladı. Şahin skoru 3-1 yaptı. Bu gole 65.dakikada Hacıhaliller Gediz Metin ile cevap verdi ve skor 3-2 oldu.

 Tüm hesapları 3 puan üzerine yapan Hacıhaliller Gediz gol ararken kontra ataklar ile kalesinde tehlikeler yaşadı. Bu tehlikelerden birinde 84.dakikada Paşaköy Yılmaz ile skoru 4-2 yaptı. Müsabakanın 89 ve 90.dakikalarında Hasan ve Recep ile skor perçinleşti ve sarı lacivertliler müsabakayı 6-2 kazandı.

DAVUL ZURNA İLE KUTLADILAR

Şampiyon olan Paşaköyspor´a kupası A.s.k.f. Genel Sekreteri Halil Güner tarafından sahada takdim edildi. Paşaköysporlu futbolcular, taraftarlar kupa ile davul zurna eşliğinde şampiyonluğu kutladılar.

 



Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Tarlaya uçan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Şatırlar Mahallesi’ne Kapalı Düğün Salonu

-Akhisarlı bisikletçiler Türkiye Şampiyonasında göz doldurdu

Saruhanlı'da Vefat...

Feci kazada karı-koca vefat etti

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 24.05.2016 15:50:03 655 0

Tarih: 24.05.2016 15:50 Güncelleme: 24.05.2016 15:50
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00