Paşaköylü Adem Balcı bulduğu gök taşına 1 milyon dolar istiyor

Saruhanlı’da hayvanlarını otlatmak için araziye çıkan Adem Balcı (42), tesadüfen bulduğu irili ufaklı 19 kilogram gök taşına 1 milyon dolar istiyor. Taşların analizi için üniversite ile görüşen Balcı, mıknatıs tutan, kolonya ile sildiğinde ise siyahlaşarak gök taşı özelliği taşıyan taşlarına alıcı bekliyor.

Manisa’nın Saruhanlı ilçesi Paşaköy Mahallesi’nde tarım ve hayvancılıkla uğraşan evli, 2 çocuk babası Adem Balcı, bundan 4 gün önce hayvanlarını otlatmak için araziye çıktı. Balcı’nın tesadüfen gördüğü taş dikkatini çekti. Eliyle incelediği taşın ağırlığının diğer taşlardan farklı olduğunu gören Balcı, evine götürdüğü taşı internet üzerinden araştırmaya başladı. Benzerliğiyle taşın, gök taşı olduğundan şüphe eden Balcı, taşı bulduğu noktaya giderek toplamda 19 kilogram taş topladı. Taşları evine götüren Balcı, mıknatıs tutan, kolonya ile sildiğinde ise siyahlaşarak gök taşı özelliği taşıyan taşlarına 1 milyon dolar istiyor. 

Taşların, gök taşı analizi için Çanakkale 18 Mart Üniversitesi ile görüştüğünü dile getiren Balcı, “Hayvanlarımı otlatırken, gözüme taştan farklı bir madde ilişti. Normal taştan çok daha ağırdı. Alıp evime getirdim, internette ise araştırmasını yaptım. Göktaşının özelliklerini taşıdığını farkettim. Mıktanıs tutuyor, kolonya ile sildiğimde ise siyah görüntü çıkarıyor. Bunun göktaşı olduğuna kanaat getirdim. 

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nin gök taşı analizi yaptığını öğrendim. Hocamızla görüştük. Yurt dışından, gelmesin bekliyoruz. Analiz ve testinin ardından gök taşı olduğunu belgelemiş olacağız. Şu an elimde 19 kilogram gök taşına, 1 milyon dolar istiyorum” diye konuştu.



Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 5.04.2023 10:14:00 3641 0
Tarih: 05.04.2023 10:14 Güncelleme: 05.04.2023 10:14
Haberi Sesli Oku