Saruhanlı Paşaköy Vasvi Sarıgöl İlköğretim Okulu ile Mustafa İzci Ortaokulu tarafından düzenlenen orman haftası etkinliği ile fidanlar toprakla buluştu.


Saruhanlı Paşaköy Vasvi Sarıgöl İlköğretim Okulu ile Mustafa İzci Ortaokulu tarafından orman haftası olması nedeniyle düzenlenen etkinlikte öğrenciler halk oyunları gösterisi ve şiirlerle tüm katılımcıları kendilerine hayran bıraktılar. Katılımcılar arasında ise Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Tekin, Saruhanlı Meclis Üyesi Ramazan Murdan ile öğretmenler, okul müdürleri ve vatandaşlar hazır bulundu.
Ormanları Korumak Yurttaşlık Görevimiz

Orman haftası olması nedeniyle Vasvi Sarıgöl İlköğretim Okulu ile Mustafa İzci Ortaokulu tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Vasvi Sarıgöl İlköğretim Okulu müdürü Naci Avcı şunları ifade etti, ?Ormanlar bir ülkenin akciğerleri ve en büyük zenginlik kaynağıdır. Kullandığımız kalem, okuduğumuz kitap, yazdığımız defter, oturduğumuz sandalye ve saymakla bitiremeyeceğimiz yüzlerce ihtiyacımızı ormanlardan karşılarız. Ormanları korumak, boş alanları ağaçlandırmak hepimize düşen bir yurt görevidir. Bu nedenle ormanlarda ateş yakmamalı ve yaş ağaç kesmemeliyiz. Ağacı sevmeli ve boş alanlara ağaç dikmeliyiz. Ormanlara sahip çıkacağınıza inancımın tam olduğunu belirterek herkesi saygıyla selamlıyorum.? Öğrencilerin gösterisinden sonra Saruhanlı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Tekin öğrencilere hediyelerini takdim etti.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 23.03.2017 19:34:12 0
Tarih: 23.03.2017 19:34 Güncelleme: 23.03.2017 19:34
Haberi Sesli Oku