Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Paşaköy’de Bilardo Oynadı

Paşaköy’de Bilardo Oynadı

PAŞAKÖY - AK Parti Saruhanlı Belediye Başkan aday adayı Yunus Emre Şahin, ziyaret ettiği Paşaköy beldesindeki bir kahvehanede bilardo oynadı.

AK Parti Saruhanlı Belediye Başkan aday adayı Yunus Emre Şahin, ziyaret ettiği Paşaköy beldesindeki bir kahvehanede bilardo oynadı.

Şahin, burada yaptığı açıklamada “Partimizin neferleri olarak bizler çıktığımız bu kutsal davada hizmet erleri olarak vatandaşlarımız için ne yapsak azdır” dedi

Yunus Emre Şahin ziyaret esnasında vatandaşların 1435. Yıldönümü kutlanan Hicri Yılbaşını ve Muharrem ayını kutladı.

Milletin yüzünü güldürmenin asli görevleri olduğunu kaydeden Şahin; “Sorunlar sürsün diye değil sorunlar bitsin diye, vatandaşlarımızın yüzü gülsün diye aday adaylığımızı açıkladık. Allah kısmet ederse Partim tarafından önce aday daha sonra da saygıdeğer Saruhanlılar tarafından Belediye Başkanı olduğum takdirde şimdiden tüm hemşerilerime söz veriyorum Saruhanlı’nın hangi noktasından olursa olsun Manisa’ya ulaşım yol ücretini 2,5 TL yapacağız. Binlerce insanımız Saruhanlı merkezden ve diğer değişik yerleşim yerlerinden her gün Manisa’ya gidip gelmekte bizim dönemimizde hem vatandaş hem de esnaf kazanacak” şeklinde konuştu.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor