SARUHANLI/PAŞAKÖY - Saruhanlı Belediyesi, Paşaköy mahallesinde 8 Nisan Pazar günü yapılacak ve 6 bin kişinin katılacağı şekilde hazırlıkları yapılan hayır yemeği öncesinde, yemeğin yapılacağı alanda düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Bu kapsamda Paşaköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Türkoğulları, Belediye Meclisi Üyesi Ramazan Murdan ve Paşaköy Mahallesi Hayır Yemeği Tertip Komitesi Üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´yı ziyaret ederek yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Saruhanlı Belediyesi, Paşaköy´de hayır yemeğinin verileceği halı saha tesislerinin çevresindeki ağaçlık alana 3 bin metrekare parke taşı döşedi. Çok amaçlı olarak kullanılabilecek yarı açık tesis inşa etti. Ayrıca halı saha ve çevresinde de bakım onarım çalışmaları tamamlanıp Paşaköy halkının hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, yapılan yatırımların Paşaköy´e hayırlı olmasını dileyerek, ?8 Nisan Pazar günü Paşaköy mahallemizde hayır yemeği düzenlenecek. Bizlerde bu alanda düzenleme ve peyzaj çalışmalarımızı tamamladık. Hayır yemeğinin en iyi şekilde gerçekleştirilebilmesi için ne gerekiyorsa yaptık. Ben bu vesile ile tüm hemşerilerimi 8 Nisan Pazar günü Paşaköy mahallemize davet ediyorum. Rabbim hayır ve dualarımızı kabul etsin.?

 



Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti

Evini ve otomobilini yaktı, kendini vurdu: 14 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Salı Pazarında Sıcak Çorba ikramı

Saruhanlı’da Vefat…

Başkan Cıllı Sarıçam Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi!

Saruhanlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

SARUHANLI’DA VEFAT…

Genç müteahhidin sır ölümü

SARUHANLI’DA VEFAT…

HAKİM BEYTULLAH KALAY'DAN ALTIN MADALYA

Şehit Okan Divrik, 25. yılında dualarla anıldı

Otomobil elektrik direğine çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Hacırahmanlı'nın 50 yıllık altyapısı yenilenecek

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Federasyon Kupası’nda

Evinde tek başına yaşayan adam ölü bulundu

Yalnız yaşayan yaşlı adam yangında hayatını kaybetti

Soğuk havalarda egzersiz, kalbi daha fazla yoruyor

CHP’Lİ BAŞEVİRGEN: “DAR GELİRLİ, ISINMAK İÇİN SON ÇARESİ OLAN ODUNU, KÖMÜRÜ DE ALAMAZ OLDU”

Kaza değil cinayet çıktı! Eşi...

Çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 9.04.2018 17:26:29 703 0
Tarih: 09.04.2018 17:26 Güncelleme: 09.04.2018 17:26
Haberi Sesli Oku