Anahtar Kelimeler: Özpınar Mahallesine Sondaj Açıldı

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Özpınar mahallesindeki mevcut sondaj kuyusunun mahalledeki ihtiyacı karşılayamaması sebebiyle yeni bir sondaj kuyusu açtı. Saniye’de 8 litre verimindeki sondaj ile mahallenin su sorunu çözüme kavuşacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini konusundaki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri, Sarıgöl ilçesine bağlı Özpınar mahallesindeki mevcut sondajın artık mahallenin ihtiyacını karşılayamıyor olması nedeniyle yeni bir sondaj kuyusu açtı. Saniyede 8 litre verim alınan sondaj ile mahallenin su sorunu çözüme kavuşacak.

Muhtar Erdoğan, Özpınar’ın su sıkıntısının biteceğini söyledi

Özpınar Mahalle Muhtarı Ersoy Erdoğan, yeni açılan sondaj kuyusuyla birlikte mahallesindeki içme suyu sıkıntısının son bulacağını belirterek, “Eski sondajımız artık mahallemizin içme suyu ihtiyacını karşılamıyordu. Geçen yıl biraz su sıkıntısı çektik. MASKİ Genel Müdürlüğünün yeni açtığı bu sondajla artık su sıkıntımızdan kurtulacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 22.06.2021 08:05:00 739 0

Tarih: 22.06.2021 08:05
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00