MAGAZİN - Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın hayatını anlatacak filmde Emine Erdoğan´ı oynayacak olan ünlü oyuncu Özlem Balcı´ya linç girişimi başlatıldı.

Seksenler dizisinin yılıdızı Özlem Balcı´ "Reis" fimli ve karakteri için çok özel açıklamalarda bulundu.Önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın hayatını anlatacak olan "Reis" filminde Emine Erdoğan olarak karşımıza çıkacak olan başarılı oyuncu Özlem Balcı´ya linç girişimi başlatıldı.

Ünlü oyuncu Balcı kendisine yapılan linç girişimlerine aldırmadığını belirterek:  "Böyle bir rolde olmak gurur verici. Seven var, sevmeyen var. Sosyal medyada linç etmeye kalkıştılar. Bir anda 20 bin kişi takip etmeyi bıraktı ama 50 bin kişi takibe aldı. Gelen bütün tepkilere saygılıyım. Ben işime bakıyorum. Sonuçta oyuncuyum. Böyle işler beni daha da yüceltir. Hiçbir zaman Allah´a şükür yüz kızartıcı bir şey yapmadım. Lince kalkanların art niyetli olduğunu düşünüyorum. Bardağın dolu tarafına bakmıyorlar. 2010´da Kültür ve Turizm Bakanlığının seçtiği bir ekiple Hindistan´da Türkiye´yi temsil ettim. Çektiğim iki belgeselden ödüller aldım. 14 yaşından beri çalışıyorum. Başkaları gibi yönetmen-yapımcı sevgilim veya zengin erkek arakadaşım olmadı. Her şeyi dizlerim kanaya kanaya kazandım" ifadelerini kullandı.

"EMİNE ERDOĞAN´IN EN SEVDİĞİ OYUNCU" ETİKETİNİN BENİM İÇİN HİÇ BİR SIKINTISI YOK?

Emine Erdoğan´ın en sevdiği oyuncu olmasının  kendisi için bir sıkıntı olmayacağını belirten Balcı: "Benim için hiç sakıncası yok. Allah´a şükür bu yapışsın. Güçlü insanları seviyorum. Güçlü insan, karakterli insan demektir. TRT´de oynuyorum diye de linç edenler oldu. Ya da gayri ahlakî rolleri kabul etmediğim için dışlandım. Bazı oyuncu arkadaşlarımdan "Köylüsün, oraya dön" diyenler oldu. Alışığım bunlara, yıldıramazlar. Seksenler´den önce TRT Kurdi kanalında yayınlanan "Mem-u Zin" dizisinde 4 yıl rol aldım. Egeliyim, yörüğüm. Tek bir kelime Kürtçe bilmiyordum ama öğrendim. Twitter´da 200 bine yakın takipçim Kürt´tür. Onlardan hiç kötü bir şey gelmedi" dedi.



NURİYE MAHALLESİ’NDE ASKER COŞKUSU: GENÇLER VATANİ GÖREVİNE UĞURLANDI

Saruhanlı Deve Güreşine Hazırlanıyor

Saruhanlı’da Satılık Verimli Zeytinlik: 210 Ağaç, Gölet ve Takas İmkânı

Manisa Sağlık Camiasının Acı Kaybı: Dr. Cengiz Aksoy Hayatını Kaybetti

Kayıp dağcıdan haber alınamıyor

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

BAYRAM SABAHI ACIYA DÖNDÜ: 26 YAŞINDAKİ GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

SARUHANLI’DA BAYRAMLAŞMA GELENEĞİ SÜRÜYOR: PROTOKOL TEK YÜREK OLDU

Katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 18.01.2016 09:56:38 0
Tarih: 18.01.2016 09:56 Güncelleme: 18.01.2016 09:56
Haberi Sesli Oku