SARUHANLI - Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir ile yapılan görüşmelerin detaylarını açıkladı.

Süper Lig ve TFF 1. Lig’de maçların ne zaman başlayacağı merakla beklenirken Bakan Kasapoğlu, TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig başkanları ile bir video konferans toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda 1. Lig Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı olarak yer alan Altay Başkanı Ekmekçioğlu, “Sayın Bakanımız ve Federasyon Başkanımız ile çok verimli bir toplantı yaptık, sorunlarımızı dinlediler. Toplantıda daha çok bizim öneri ve tavsiyelerimiz konuşuldu. Futbol Federasyonu da liglerin başlamasıyla ilgili öneri protokolünü kulüplere göndermişti. Bütün kulüplerden ligleri başlatma konusunda alacakları karar durumunda nasıl oynayabileceğimiz önerileri ve geri dönüşleri aldılar. Liglerin ne zaman başlayacağı konuşulmadı. Süreç önümüzdeki hafta netleşir” dedi.

ALT LİGLER MAÇLARIN OYNANMASINA SICAK BAKMIYOR

“Tüm kulüpler liglerin başlamasına sıcak bakıyor mu” sorusuna ise Başkan Ekmekçioğlu, şu cevabı verdi: “Bu öneriye sıcak bakanlar gibi sıcak bakmayanlar da var. Özellikle 2. ve 3. lig kulüpleri oynanmaması yönünde tavsiyede bulundular. Oranın fiziksel şartlarının zorluğunu ben de biliyorum. Tabi ki her şeyden önce sağlık geliyor. Bütün kulüplerimizin gerekli tedbirleri aldığına inanıyorum. Cumhurbaşkanımız, Spor Bakanımız, Bilim Kurulu ve TFF’nin alacağı kararı bekliyoruz. Korona virüs ile mücadele konusunda nasıl Avrupa’ya ders verdiysek liglerin oynanabileceğini de göstererek yine onlara bir ders verebiliriz.  Yaşanan sürecin bir de psikolojik tarafı var. Herkes bu süreçte evde kalıyor ve kendisini izole ediyor. Futbolun halkımız üzerinde olumlu etkisi var. Hepimiz futbolu çok özledik. Bu süreçi bir şekilde atlatmamız gerekiyor. Futbol bunun için iyi bir başlangıç olabilir. Takdir ve karar hükümetindir”

BAŞKAN EKMEKÇİOĞLU: PAZARTESİ GÜNÜ TOPLANTI YAPACAĞIZ

Futbolcuları pazartesi günü tesisleri de çağırdıklarını açıklayan Özgür Ekmekçioğlu, “Pazartesi günü oyuncularımızın tesislere gelmelerini istedik. Sosyal mesafeyi koruyarak toplantı yapacağız. Yaşanan süreci değerlendireceğiz. İl Sağlık müdürlüğümüzden futbolculara bir test yapılmasını talep edeceğiz ve testin sonuçlarından sonra çalışmalara başlayacağız. Bu süreci oyuncular ve teknik ekip olarak iyi geçirdiğimizi düşünüyoruz. Ligler yeniden başladığında Süper Lig hedefi ile yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Ekmekçioğlu, Altay Alsancak Stadı’nda çalışmaların sürdüğünü ve önümüzdeki sezon oraya geçmeyi beklediklerini de sözlerine ekledi.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 4.05.2020 03:34:00 981 0

Tarih: 04.05.2020 03:34

Haberi Sesli Oku