Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10350,96%-0,13
  • DOLAR

    32,21% -1,03
  • EURO

    35,05% -1,09
  • GRAM ALTIN

    2439,63% 0,13
  • Ç. ALTIN

    3918,85% 0,42

Özgür Özel`den Anket Açıklaması

Özgür Özel`den Anket Açıklaması

SARUHANLI - CHP Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel, Manisa'da yerel seçimlere yönelik yapılan son anketlerde CHP'nin çok az bir farkla Ak Parti'nin takipçisi olduğunu, önümüzdeki hafta farkı kapatıp öne geçmeyi umduk

CHP Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özgür Özel, Manisa’da yerel seçimlere yönelik yapılan son anketlerde CHP’nin çok az bir farkla Ak Parti’nin takipçisi olduğunu, önümüzdeki hafta farkı kapatıp öne geçmeyi umduklarını ifade etti.

CHP’li Özel, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Saruhanlı İlçesinde, CHP İlçe Başkanlığı ziyaret ederek partililere bir araya geldi.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Özel, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Manisa’da 1 milyon seçmenin oy kullanacağını dile getirdi.

12 Haziran 2012’de ki Milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti’nin Manisa’da 400 bin, CHP’nin 260 bin, MHP’nin ise 140 bin civarında oy aldığını hatırlana Özel, şöyle konuştu:

“Ancak o günden beri Ak Parti’de ciddi bir gerileme, CHP’de ise ilerleme var. Son yapılan anketlerde Ak Parti’nin yüzde 36, CHP’nin yüzde 33.7 puan da olduğu ortaya çıktı. Yani Ak Parti’nin 2,3 puan gerisindeyiz. MHP’nin yüzde 26’lar seviyesinde olduğu ortada. Önümüzdeki hafta son anket sonuçları gelecek. Orada farkı kapatıp Ak Parti’nin önüne geçmiş olmayı ümit ediyoruz.

Şu anda Ak Parti’nin adayı Hüseyin Tanrıverdi’nin ensesinde ikinci durumdayız. Ak Parti’nin iktidara gelmesini isteyen herkesin buluşma adresi Manisa’da CHP’dir. MHP 5-6 ay önce alternatif gibi görünse de şu an 8-9 puan gerimizde kaldı. Bu farkın MHP ile giderek açılacağını, Ak Parti’nin de önüne geçeceğimizi umuyorum. MHP artık Manisa’da ki seçimlerde bir seçenek olmaktan çıktı.”

Saruhanlı’da ise seçimi kazanacaklarına inandıklarını belirten Özel, CHP’nin adayı Muharrem Ekici’nin diğer adayların 11 puan önünde olduğunu kaydetti.

Özel, ilçedeki temaslarının ardından seçim çalışmalarını köy ve beldelerde sürdürdü.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor