GÖLMARMARA - MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 154 Mahalle Projesi kapsamında Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca Mahallesi’nde başlatmış olduğu 60 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işinde sona gelindi. Yapılacak olan son düzenlemelerin ardından Ozanca Mahallesi yepyeni bir görünüme kavuşmuş olacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında altyapı ve üstyapı yatırımlarına son sürat devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde, Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca Mahallesinin altyapı yatırımının ardından başlatılan üstyapı yatırımında da artık sona gelindi. 60 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işi kapsamında yapılacak olan son düzenlemelerin ardından Ozanca Mahallesi yepyeni bir görünüme kavuşmuş olacak.

“Yatırımlarımız devam edecek”
Çalışmaları değerlendiren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Ozanca Mahallemizde başlatmış olduğumuz altyapı çalışmaları kapsamında ilk olarak 11 kilometrelik içme suyu, 16 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını tamamladık. Toplamda 27 kilometrelik altyapı işinin tamamlamasının ardından, 60 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladık. Bu çalışmamızda da artık son düzenlemeler gerçekleştiriliyor. MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından Ozanca Mahallesine 12 Milyon TL bedelinde altyapı ve üstyapı yatırımı yapılmış olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün liderliğinde yatırımlarımız son hızla devam edecek” dedi.



Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

Saruhanlı'da Elektrik Kesintisi...

Entübe edilmişti... Hastaneden Gülşah Durbay ile ilgili yeni açıklama!

Saruhanlı Belediyesinden Mahallelere Plastik Masa Desteği

Yapay zekanın "dijital Türkiye" yolunda lokomotif güç olması bekleniyor

Anne-kıza 2 yıl arayla kalp kapağı ameliyatı

Altınordu’da hedef ilk galibiyet

Uyuşturucu taciri jandarmadan kaçamadı

İsrail'in rahat durmaya niyeti yok: Lübnan'ı bir kez daha vurdular

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 1.11.2022 09:05:00 817 0
Tarih: 01.11.2022 09:05 Güncelleme: 01.11.2022 09:05
Haberi Sesli Oku