GÖLMARMARA - MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 154 Mahalle Projesi kapsamında Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca Mahallesi’nde başlatmış olduğu 60 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işinde sona gelindi. Yapılacak olan son düzenlemelerin ardından Ozanca Mahallesi yepyeni bir görünüme kavuşmuş olacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında altyapı ve üstyapı yatırımlarına son sürat devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde, Gölmarmara ilçesine bağlı Ozanca Mahallesinin altyapı yatırımının ardından başlatılan üstyapı yatırımında da artık sona gelindi. 60 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işi kapsamında yapılacak olan son düzenlemelerin ardından Ozanca Mahallesi yepyeni bir görünüme kavuşmuş olacak.

“Yatırımlarımız devam edecek”
Çalışmaları değerlendiren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Ozanca Mahallemizde başlatmış olduğumuz altyapı çalışmaları kapsamında ilk olarak 11 kilometrelik içme suyu, 16 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını tamamladık. Toplamda 27 kilometrelik altyapı işinin tamamlamasının ardından, 60 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladık. Bu çalışmamızda da artık son düzenlemeler gerçekleştiriliyor. MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından Ozanca Mahallesine 12 Milyon TL bedelinde altyapı ve üstyapı yatırımı yapılmış olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün liderliğinde yatırımlarımız son hızla devam edecek” dedi.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 1.11.2022 09:05:00 611 0

Tarih: 01.11.2022 09:05
Haberi Sesli Oku
24.04.2025 16:59:00