YUNUSEMRE - Manisa´da virajı alamayan bir otomobil refüjü aşarak park halindeki bir kamyonete ardından da bir evin balkonuna çarparak kamyonetin üstüne düştü. Kazada, otomobilde bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilin çarptığı evin sakinleri büyük korku yaşadı. 
Olay dün gece 01.30 sıralarında Manisa´nın Yunusemre ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 5048 (Batı) Sokakta meydana geldi. İddialara göre, Muradiye yönünden Manisa istikametine yüksek hızla seyir halinde olan 45 HE 335 plakalı otomobil virajı fark edemeyerek refüje çıktı. Refüjde bulunan bir ağacı deviren ardından park halindeki 45 HY 511 plakalı kamyonete çarparak 2 katlı evin balkonuna vurup kamyonetin üzerine ters dönen otomobildeki Nihat Eryılmaz (37), İsmail Çetin (28) ve Halil Çevik (24) olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilin içinde sıkışan cansız bedenler itfaiye ve 112 ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda araçtan çıkarılabildi. İki katlı evde yaşanan ev sakinleri ve çevre evdekiler ise çarpmanın etkisiyle büyük korku yaşadı.
Sabah saatlerinde duruma tepki gösteren mahalle sakinleri bu kazanın ilk olmadığı gibi son olmayacağını da belirterek yetkililerin viraja önlem almaları gerektiğini söyledi.
Otomobilin çarptığı ev sahibi Hayrettin Akdeniz kazayı şöyle anlattı: ?Kaza gece saat 01.00, 01.30 civarı oluyor. Karşı yoldan 200 kilometre hız ile geliyor. Evin önündeki park halindeki bizim araca vuruyor. Arabaya vurduktan sonra ikinci katın balkonuna fırlıyor ve tekrar bizim aracın üzerine düşüyor. Araçta bulunan 3 kişide ölüyor. Ses geldi, sesten dolayı kalktık, aracın kaza yaptığını gördük. Biz bu evde oturuyoruz. Taksi önce bizim kamyonete çarpıyor, ondan sonra eve vuruyor. Ondan sonra tekrar kamyonetin üzerine düşüyor. Hasar var. Çok şiddetli vurdu. Evde 10 kişiden fazlayız. İki hane oturuyoruz. Taksinin kilometresi 200´müş. İbre o şekilde kalmış. Zaten görevlilerde kilometrenin 200´de kaldığını söyledi. Eğer bariyer olsaydı, bu araç bizim evimize vurmayacaktı. Belki adamlar da ölmeyecekti. Burada sık sık kaza oluyor. Geçen sene bizim yanındaki eve bir araç daha vurmuş, bir çocuk hayatını kaybetmişti. Eğer bu kaza sabah olsaydı daha çok kimse hayatını kaybedecekti. Çünkü çocuklar burada oyun oynuyor.? dedi.
Şakir Akdeniz isimli mahalle sakini ise ?Daha dün bir araba daha burada refüje çıkarak evlere doğru geldi ve hızını keserek durabildi. İzleri hala duruyor. Burada sık sık bu olaylar oluyor. Yazın yine 3-4 defa aynı şekilde kaza oldu. Ayda bir iki kez aynı şekilde olay oluyor. Bu viraj yüzünden sürekli kaza oluyor. Yolun aslında düz devam etmesi gerekirken Eski Belediye Başkanı Adil Aygül zamanında seçim nedeniyle yol okul önünden çevrildi. Okulun önünden bu yolun geçmesi zaten çok riskli. Bereket çevre yolu açıldı. Çevre yolu açılmasaydı her gün burada kaza olacaktı. Çevre yolu kazaları biraz azalttı ama yine de çok kaza oluyor. Bir de aşırı hız yapıyorlar. Arabalar burada resmen şov yapıyorlar. Arabaların çıkardığı seslerden bazen arabaların devrildiğini zannediyoruz? şeklinde konuştu.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

KOLDERE MİLLİ EGEMENLİK PARKI YENİLENİYOR

İzmir'de patlama: Ev yıkıldı, yaralılar var

Saruhanlı’da Her Yaşta Akıl Oyunları Başlıyor!

Yunusemre'nin sultanlarından yeni sezonun ilk galibiyeti

Manisa’nın mobil mamografi aracı Türkiye birincisi oldu

4 yaşındaki Yusuf 350 metrelik Darkale Kanyonu'nu geçti

Düğüne geç kalana sulu ceza

Lütfiye Mahallesi Sakinlerine önemli duyuru!..

MİCHAELA ASTRO EŞREF RÜYA İLE SEKTÖRE EFSANE İKİLİ GELİYOR

Çiftlik Kadın Yaşam Merkezi’nde kurslar başladı

Saruhanlı’da Vefat…

5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Trafik Kazası 13.02.2016 13:29:49 624 0
Tarih: 13.02.2016 13:29 Güncelleme: 13.02.2016 13:29
Haberi Sesli Oku

Trafik Kazası

Trafik Kazası Haberleri