Manisa Otizm Derneği Başkanı Saadet Şeranoğlu, otizm okulu ile ilgili olarak "Bize Barbaros Mahallesi`nden bir arazi verildi. Biz sadece bu sürecin daha hızlı bir şekilde yürütülmesini istiyoruz" dedi.

AK Parti Manisa Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur Manisa Otizm Derneği Başkanı Saadet Şeranoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Manisa Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, "Seçime gideceğimiz şu günlerde derneklerimiz ve STK ‘larımızla bir olup Manisamız için her anlamda farklı projeler sergilemek istiyoruz. Başta büyükşehir belediyesini ardından ilçe belediyesini için kadın kolları olarak çalışmalarımızı başladık. Bundan sonra inşallah STK’larımız ve derneklerimiz ile beraber sürekli istişare içinde olacağız. Kendilerine bizi ağırladıkları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Manisa Otizm Derneği Başkanı Saadet Şeranoğlu, Bu seçim maratonunda bizim yanımızda oldukları için mutluyuz. Engelliler bu seçimde bir birey olarak oy kullanacaklar. Biz STK olarak destek vermeye hazırız. Biz de aynı desteği partilerden görmek istiyoruz. Engellilerin Manisa içinde eğitim sağlık sosyal her türlü alanda yaşadığı sorunları ifade edemeyip toplumsal olarak ifade etmek için STK olduk.

Biz ciddi anlamda Manisa’da otizm derneği olarak sorunlar yaşıyoruz. Manisa’da şubesi, vakfı ve okulu olmadan şuanda en büyük mağdur grup otizm gurubudur. Şuanda hem okul hem de şubemiz yok. Eğitim sorunları yaşıyoruz. Bu sorunların çözümü açısından da zaten siyasiler ve sizlerle beraber yol alacağımıza da inanıyorum" dedi.

Geçen yıllarda valinin okul için girişimlerde bulunduğunu vurgulayan Saadet Şeranoğlu, "Bize Barbaros Mahallesi`nden bir arazi verildi. Biz sadece bu sürecin daha hızlı bir şekilde yürütülmesini istiyoruz. Çünkü okullar açılmaya başlayacak. Buradaki velilerde mağdur durumda. Bütçe ve arazi var. Bazı şeylerden kaynaklı küçük sorunlar var. Buda her geçen gün bizim çocuklarımız için bir kayıp" ifadelerini kullandı.

Şule Uygur ise "Önümüzdeki süreçte büyükşehir belediyesini almakla birlikte tabiki otistik çocuklarımıza bir okul kazandırmayı çok arzu ederiz" dedi.



Saruhanlı’da 21–26 Mart Orman Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

Çullugörece Mahallesi’nde Üreticiye Büyük Destek: Tarımsal Sulama Sondajı Tamamlandı

Özel Sporculardan Büyük Gurur: Neval Yaralı Ortaokulu Öğrencilerinden Manisa Genelinde Önemli Başarılar

BAHADIR’DA YANAN ORMAN TEKRAR YEŞERTİLİYOR

Manisa Büyükşehir’den İletişim Engelini Kaldıran Yeni Hizmet

Saruhanlı’da Öğrenciler Doğayı Tanıyor, Geleceği Koruyor

Saruhanlı’da Nevruz Coşkusu: İshakçelebi’de Renkli Kutlama Programı

Saruhanlı'da vefat...

NURİYE MAHALLESİ’NDE ASKER COŞKUSU: GENÇLER VATANİ GÖREVİNE UĞURLANDI

Saruhanlı Deve Güreşine Hazırlanıyor

Saruhanlı’da Satılık Verimli Zeytinlik: 210 Ağaç, Gölet ve Takas İmkânı

Manisa Sağlık Camiasının Acı Kaybı: Dr. Cengiz Aksoy Hayatını Kaybetti

Kayıp dağcıdan haber alınamıyor

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

BAYRAM SABAHI ACIYA DÖNDÜ: 26 YAŞINDAKİ GENÇ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

DÜNYA TUZA DİKKAT HAFTASI: SAĞLIĞINIZ İÇİN TUZU AZALTIN

SARUHANLI KAYMAKAMI MURATACAR'dan ANLAMLI BAYRAM ZİYARETLERİ

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
29.08.2013 10:19:09 0
Tarih: 29.08.2013 10:19 Güncelleme: 29.08.2013 10:19
Haberi Sesli Oku