SARUHANLI - Osmanlı Ocakları Saruhanlı İlçe yönetimi topluca istifa etti. İstifa kararıyla birlikte 1 buçuk yıldır faaliyette olan dernek kapatıldı, Osmanlı Ocakları Saruhanlı İlçe Başkanı Mehmet Ali Kabakçıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın derneklerine ilişkin rahatsızlığını açıklamasının ardından Osmanlı Ocakları´ndan toplu istifalar başladığını anımsattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın rahatsızlığını dile getirmesi ve başbakanlığın da konuyla ilgili genelge yayınlamasının ardından bu teşkilatta durmalarının bir anlamı kalmadığını ifade eden Kabakçıoğlu, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Biz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın almış olduğu her kararın destekçisiyiz ve yanındayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın onay verdiği her türlü faaliyet, çalışma ve teşkilatlanmanın içerisinde ya da dışında destek vermeye, yanında olmaya devam edeceğiz. Bugünkü şartlar bunu gerektirdiği için ilçe yönetimi olarak istifa kararı aldık. Bugünden itibaren 1 buçuk yıldır faaliyette olan dernek binamızı kapatıyoruz ve faaliyetlerimizi durduruyoruz. Osmanlı Ocakları olarak Manisa il ve ilçe başkanlıklarımızı kapatsak da içimizdeki Osmanlı kültür, bilinç ve sevdası kesinlikle bitmeyecek. Osmanlı´nın değerlerini Cumhuriyet´in değerleriyle birleştirmeye devam edeceğiz. Bu istifalar bir dağılma değil, güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlemenin bir parçasıdır. Allah yar ve yardımcımız olsun. Memleketimiz ve milletimiz için hayırlı olsun.?



Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 14.12.2015 11:25:35 489 0

Tarih: 14.12.2015 11:25
Haberi Sesli Oku
18.04.2025 12:53:00