Oscar ödüllü Parazit filminin oyuncusu aracında ölü bulundu

Güney Kore yapımı Oscar ödüllü "Parazit" filminin oyuncusu Lee Sun-kyun, aracında ölü bulundu. Polis, intihar şüphesiyle inceleme başlattı.

Oscar ödülü kazanan 2019 Güney Kore yapımı “Parazit” filminin 48 yaşındaki oyuncusu Lee Sun-kyun'un aracında ölü bulunduğu bildirildi. Ülke basınında yer alan haberlere göre, menajerinin Lee’nin arkasında intihar mektubuna benzer bir not bırakarak evden ayrıldığını bildirmesi üzerine harekete geçen polis, yerel saatle 10.30 sıralarında Seul'ün merkezindeki Waryong Park yakınlarındaki bir arabanın içinde 40’lı yaşlarında erkek cesedine ulaştı. Yapılan incelemede şahsın Lee olduğu belirlenirken, araçta tüter halde briket kömür parçaları bulundu. Lee’nin cansız bedeni Seul Ulusal Üniversite Hastanesi'ne götürülürken, polis intihar şüphesiyle inceleme başlattı.

Hakkında uyuşturucu soruşturması yürütülüyordu
Seul'ün Gangnam semtindeki lüks bir barda çalışan bir kadının evinde yasadışı uyuşturucu maddeler kullandığı iddiasıyla hakkında soruşturma yürütülen Lee, birçok kez polis tarafından sorgulanmıştı. Son olarak geçtiğimiz cumartesi günü ifade veren Lee’nin sorgusunun 19 saat sürdüğü kamuoyuna yansımıştı. Daha önce polis ve Ulusal Adli Tıp Servisi tarafından yapılan uyuşturucu testleri negatif sonuç veren Lee, 28 Ekim'deki ilk sorgusunda "büyük hayal kırıklığına neden olduğu" için özür dileyerek, "Şu anda büyük acı çeken ailem için üzgünüm" ifadelerini kullanmıştı. Kandırıldığını ve kullandığı şeyin uyuşturucu olduğunu bilmediğini iddia eden Lee, masum olduğunu savunmuştu. Uyuşturucu kullanma iddialarının ardından ünlü oyuncunun birçok projesi iptal edilmişti.

Güney Kore’nin en iyi okullarından biri olarak kabul edilen Ulusal Sanat Üniversitesi’nden mezun olan Lee Sun-kyun, 2020 yılında Oscar ödülü kazanan “Parazit” filmi ile geniş kitlelere adını duyurmuştu.

Oscar ödüllü Parazit filminin oyuncusu aracında ölü bulunduOscar ödüllü Parazit filminin oyuncusu aracında ölü bulunduOscar ödüllü Parazit filminin oyuncusu aracında ölü bulundu
 



Silahlı saldırı: 1 ağır yaralı

Karayolunda kaza: 1 ölü

Eğlence mekanına silahlı saldırıya 1 gözaltı

Refüjde araç sürdü, ehliyetine el konuldu

Uyuşturucuyla yakalanmamak için evini ateşe verdiği iddiası

Güzellik salonu sahibi müşterilerini dolandırdı, sırra kadem bastı

Ferdi Zeyrek soruşturmasında flaş gelişme: 4 kişi gözaltına alınmıştı

Ekrem Başkan'dan Futbol Kulüplerine Büyük Destek !

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

Başkan Cıllı’dan Heybeli Mahallesi’ne Zeytin Kırma Makinesi Desteği

Saruhanlı ve 3 ilçede jandarmasından uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Uyuşturucu operasyonları: 3 şüpheli tutuklandı

Alaşehir'de öğrenciler Gazze için tek yürek oldu

PİYANONUN GENÇ İNCİSİ AYŞE NİL, ULUSLARARASI BAŞARISIYLA NARLIDERE’Yİ GURURLANDIRDI

Kamu Spor Oyunları Ege Grup Müsabakaları Manisa’da Başladı

Manisa’da ekim ayı asayiş ve güvenlik konuları değerlendirildi

Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı Manisa CBÜ’de öğrencilerle bir araya geldi

Paraşüt kazası, Rus turist hayatını kaybetti

İki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Çıkan yangında iki ev ve bir ahır kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Dünya 27.12.2023 11:29:00 3057 0
Tarih: 27.12.2023 11:29 Güncelleme: 27.12.2023 11:44
Haberi Sesli Oku