MANİSA - Yunusemre Belediyesi´nin organizasyonuyla bu yıl 23 Eylül Pazar günü Yuntdağı Ortaköy Mesire Alanında gerçekleştirilecek olan 3. Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali´nin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 
Yunusemre Belediyesi´nin en büyük organizasyonlarından biri olan 3. Yuntdağı Yağlı Güreş Festivali hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekipleri, festivalin yapılacağı Ortaköy Mesire Alanında vatandaşların güreş müsabakalarını rahatlıkla izlemeleri amacıyla yoğun şekilde çalışıyor. Ekipler, alanda çimlendirme, ağaçlandırma, ışıklandırma, kilitli parke taşı döşeme, yol ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. 
Güreşseverleri Pazar günü Ortaköy´de ağırlayacaklarını kaydeden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ?Ekiplerimiz vatandaşlarımızın alanda güreş organizasyonunu en iyi şekilde izlemesi ve aileleriyle güzel vakit geçirmeleri amacıyla hummalı bir çalışma yürütüyor. Hem ata sporumuz güreşe olan ilgiyi arttırmak hem de ilçemizde bu spor dalını geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz festivalimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Türkiye´nin örnek teşkil edebilecek güreş alanlarından birisi olacak olan Ortaköy Mesire Alanımızda çalışmalarımız tamamlandığında gelecek nesiller içinde örnek teşkil edecek olan alanı vatandaşlarımızın hizmetine kazandıracağız? dedi.



Başkan Durbay'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Kırkağaç'ta uzman erbaşların mezuniyet coşkusu

Beton mikserinin çarptığı sağlık çalışanı 7 günlük yaşam savaşını kaybetti

Bir anlık öfke evi kül etti: 1 tutuklama

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı, oğulları perişan

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

Saruhanlı’da Vefat…

Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

MELİKE ONUR YORUMUYLA “CAN VERİYORUM”

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 20.09.2018 08:54:20 611 0
Tarih: 20.09.2018 08:54 Güncelleme: 20.09.2018 08:54
Haberi Sesli Oku