Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9275,5%-2,13
  • DOLAR

    38,01% 0,24
  • EURO

    42,07% 1,21
  • GRAM ALTIN

    3757,45% 3,32
  • Ç. ALTIN

    6161,60% 1,79

Orman İşletme Şefi'nin Tayini Çıktı

Orman İşletme Şefi

SARUHANLI - Saruhanlı Orman İşletme Şefi Musa Duru'nun Afyonkarahisar Milli Parklar Bölge Müdürlüğü'ne tayini çıktı.

Saruhanlı Orman İşletme Şefi Musa Duru’nun Afyonkarahisar Milli Parklar Bölge Müdürlüğü’ne tayini çıktı.

Duru, gazetecilere yaptığı açıklamada 5 yıla yakın bir süredir görev yaptığı Saruhanlı’dan önümüzdeki günlerde ayrılacağını kaydetti.

Afyonkarahisar Milli Parklar Bölge Müdürlüğü’ne atandığını, bu kurumda Orman Mühendisi olarak görev yapacağını ifade eden Duru, “Kendi memleketime atandığım için mutlu, Saruhanlı’dan ayrılacağım için üzgünüm. Burada 5 yılımız geçti, güzel günler yaşadık. Birkaç gün içinde ilçeden ayrılacağım” dedi.

Saruhanlı Orman İşletme Müdürlüğü’ne yeni Şef atanıncaya kadar Sarıçam Orman İşletme Şefi Güven Çakır’ın vekalet edeceği bildirildi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor