Tarih: 19.01.2012 18:36

Öndeki Durdu, Arkadaki Vurdu

Facebook Twitter Linked-in

Arızalandığı İçin Yolda Duran Kamyona

Arkadan Gelen Kamyon Çarptı: 3 Yaralı

 

DİLEK – Saruhanlı’da plastik boru taşıyan kamyonun, arızalandığı için yolun ortasında duran başka bir kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada biri hafif 3 kişi yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre, Akhisar’dan Manisa yönüne giden tekstil malzemeleri yüklü, Yılmaz Dişçi’nin (53) kullandığı 35 GA 3288 plakalı kamyon, sol arka tekerinin yerinden çıkması sonucu Saruhanlı’nın Dilek Beldesi yakınlarında yolda durup beklemeye başladı.

 

Bu sırada arkadan gelen Şahin Tekir (25) yönetimindeki plastik boru taşıyan 35 AN 0791 plakalı kamyon, yolda duran kamyona çarptı.

 

Kazada yaralanan Tekir ile yanındaki Turan Mergen (44) olay yerine gelen Ambulansla Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Çarpışma anında yol kenarında bulunan ve kendini korumak için tarlaya atlayıp yaralanan diğer kamyonun sürücüsü Dişçi ise Saruhanlı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Kazada, her iki kamyonda da büyük ölçüde maddi hasar oluştu. Kamyonlarda yüklü bulunan malzemeler ise yola savruldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Muammer Kökcüoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —