Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10279,69%-0,69
  • DOLAR

    32,23% 0,07
  • EURO

    35,21% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2459,11% 0,80
  • Ç. ALTIN

    3922,84% 0,07

Önce Dayak Yedi Sonra Araba Çarptı

Önce Dayak Yedi Sonra Araba Çarptı

TURGUTLU - Turgutlu ilçesinde seyyar hurdacılık yapan bir şahıs, kimliği belirsiz kişiler tarafından dövüldü, talihsiz adam kaçmaya çalışırken bir aracın çarpmasıyla yaralandı.

Turgutlu ilçesinde seyyar hurdacılık yapan bir şahıs, kimliği belirsiz kişiler tarafından dövüldü, talihsiz adam kaçmaya çalışırken bir aracın çarpmasıyla yaralandı.

Turgutlu Kervanyolu üzerinde meydana gelen olayda, seyyar hurdacılık yapan Şükrü Arslantosun(45) kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından dövüldü.

Arslantosun, olay yerinden kaçmaya çalışırken Kervan yolunda  sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 45 TR 787 plakalı aracın çarpmasıyla yaralandı.

Görgü tanıkları, talihsiz adamın kafasına ve vücudunun çeşitli bölgelerine darbe aldığını ve kaçmaya çalışırken ayağını aracın altına sıkıştırdığını iddia etti.

Arslantosun’un oğlu babasını kanlar içerisinde görünce gözyaşlarına boğuldu. 112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan Şükrü Arslantosun’un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerine gelen emniyet güçleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor